Миколаїв Інформ

Баскетболісти СК “Прометей” завітали до учнів 21-ї кам’янської школи

Баскетболісти СК “Прометей” завітали до учнів 21-ї кам’янської школи
203351 ПЕРЕГЛЯДІВ

Майстер-клас та цінні подарунки від професійних баскетболістів. До кам’янської середньої загальноосвітньої школи № 21 разом із помічником головного тренера СК “Прометей” Сергієм Алфьоровим завітали й гравці команди - Олександр Антипов та Iгор Крівцов.

У 21-й школі вже багато років приділяють увагу розвитку баскетболу. Одразу декілька команд юнаків та дівчат нещодавно стали призерами міських змагань. Представники Спортивного клубу “Прометей” привітали молодших колег зі здобутими нагородами, вручивши їм почесні грамоти, солодкі подарунки та баскетбольні м’ячі.

"Це велика радість і задоволення. Діти отримали стільки подарунків! У нашій школі систематично займаються баскетболом понад 30 школярів. Вони отримали величезне задоволення", - каже вчитель СЗШ №21 Сергій Бабенко.

У другій частині заходу на школярів чекав баскетбольний майстер-клас від професіоналів. Крівцов та Антипов грали за різні команди, допомагаючи юним партнерам атакувати та організовувати грамотну оборону власного кошика.

“Коли нам сказали, що відбудеться такий захід, я не очікував, що приїдуть гравці з СК “Прометей”. Гадав, завітають наші однолітки, які просто займаються баскетболом. Виявилося, що справжні гравці з клубу приїхали. Було дуже класно", - зізнається учень СЗШ №21 Павло Бурчак.

Центровий СК “Прометей” Ігор Крівцов каже, коли в дитинстві тільки-но розпочинав свій спортивний шлях, сам брав участь у схожих тренуваннях.

"Це було для мене завжди щось неймовірне. Тому що завжди хотілося побути поруч із гравцями, на ігри яких ти ходиш, які чимось тобі подобаються. На яких хочеться бути схожим. Це зовсім інша обстановка, коли можна відчути себе таким же гравцем на майданчику”, - пояснює гравець СК “Прометей” Ігор Крівцов.

Хотілося б, щоб у нас було якомога більше дітей, якомога більше таких шкіл, де спонукають учнів до занять спортом”, - каже помічник головного тренера СК “Прометей” Сергій Алфьоров.

Свій наступний поєдинок “прометеївці” зіграють вже в рамках офіційного чемпіонату Суперліги України - на власному паркеті 11 січня проти БК “Запоріжжя”.

 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео