Миколаїв Інформ

Волейбольний СК “Прометей” продовжує перемагати

Волейбольний СК “Прометей” продовжує перемагати
231734 ПЕРЕГЛЯДІВ

22 та 23 листопада волейболістки СК “Прометей” здобули чергові перемоги у жіночій Суперлізі України. На цей раз вдома в рамках 6-го туру першості перед натиском підопічних Андрія Романовича не встояв волейбольний клуб “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” з Рівного, який наразі знаходиться у 2-й частині турнірної таблиці. Втім гостям все ж вдалося попсувати нерви лідеру чемпіонату.

До першої зустрічі спареного туру, за словами тренерів кам’янчанок, “Прометей” підійшов у гарному стані. Перші 2 сети гри не принесли жодних проблем господаркам майданчику - 25:12 та 25:11.

Оговтавшись від стартового шоку та скориставшись передчасним розслабленням фавориток поєдинку, гравчині з Рівного дали бій у третій партії. “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” влаштувала кам’янській команді так звані “гойдалки” - довгий час утримуючи рахунок рівним та не відпускаючи суперниць вперед.

Втім, після серії тайм-аутів, Андрію Романовичу вдалося розбудити своїх спортсменок. У заключній частині третього сету “Прометей” захопив перевагу та довів матч до перемоги. 25:19 — у партії та 3:0 у підсумку.

Є претензії до гравців. Це неприпустимо - такі “гойдалки” допускати з будь-якою командою. Професіонал - це та людина, яка професійно робить свою роботу від початку до і кінця”, - каже тренер СК “Прометей”Андрій Романович.

У другому матчі туру рівнянки з рахунком 18:25 виграли дебютний сет. “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” стала першою командою у нинішньому чемпіонаті, якій вдалося вирвати партію у Кам‘янському.

"Виграли партію і самі злякалися, що виграли. Я вважаю, що це “Прометей” трошки розслабився. Хоча у нас дійсно багато що виходило”, - впевнений тренер ВК “Регіна-МЕГУ-ОШВСМ” Дмитро Юрченко.

Андрію Романовичу вкотре довелося приводити своїх волейболісток до тями. У наступних 3-х сетах вже домінував “Прометей”, майже не зустрівши опору від опоненток. 25:11, 25:16 та 25:14. Загальний рахунок у зустрічі 3:1 — на користь колективу із Кам’янського.

По завершенні 6-го туру “Прометей”, маючи 36 очок в активі, продовжує утримувати першу сходинку турнірної таблиці чемпіонату.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео