Миколаїв Інформ

Андрій Лунін — кращий гравець «Ов’єдо»

Андрій Лунін — кращий гравець «Ов’єдо»
34881 ПЕРЕГЛЯДІВ

Голкіпера збірної України Андрія Луніна визнали кращим футболістом місяця в його новій команді — «Реал Ов’єдо». Так вирішили вболівальники іспанської команди, які проголосували за українця в рамках опитування одного з профільних спортивних видань.

На спеціально влаштованій пресконференції Лунін прокоментував свій стрімкий успіх.

«Ця нагорода — визнання для всієї команди. Ми добре працюємо. Я задоволений роботою зі своїми партнерами по клубу та тренерами. Тепер я нарешті можу грати в футбол. Я хочу прогресувати і допомагати команді. Виступати перед нашими вболівальниками на нашій домашній арені — це неймовірне відчуття. Завдяки підтримці фанів, ми граємо краще. Тому сподіваюсь, що вони допоможуть нам у наступному матчі. Ми можемо зробити багато з їх допомогою. Наразі ми почали краще оборонятися. Однак команда продовжує працювати, вдосконалюючи тактичні схеми», — каже гравець футбольного клубу «Реал Ов’єдо» Андрій Лунін.

Нагадаємо, Андрій Лунін, права на якого належать іспанському гранду «Реал Мадрид», перейшов до «Ов’єдо» лише в січні на правах оренди і вже провів у складі команди 5 матчів, у яких пропустив 6 голів. Нинішній сезон українець розпочинав у «Вальядоліді», однак там практично не виходив на поле.

 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео