Миколаїв Інформ

Усик чекає на дебютний бій у важкій вазі, а Спонга можуть посадити

Усик чекає на дебютний бій у важкій вазі, а Спонга можуть посадити
90137 ПЕРЕГЛЯДІВ

Напередодні боксерського поєдинку Олександр Усик — Чазз Візерспун, який відбудеться в Чикаго, опоненти традиційно провели “дуель поглядів”. Обидва боксери виглядали впевнено та не поступилися один одному.

Впродовж “дуелі” Усик був більш усміхнений за Візерспуна, демонструючи усім присутнім гарний настрій, який, по всій видимості, супроводжує українця впродовж перебування у Сполучених Штатах Америки. Проводячи чергове тренування у залі в майці подарованій представниками команди NBA “Чикаго Булз”, наш боксер поєднав виконання вправ та запальні танці з гирями у руках. 

Нагадаємо, майбутній бій буде дебютним для Олександра Усика у “хевівейті” та відбудеться в неділю, 13 жовтня, близько 5-ої години ранку за київським часом. Наразі на професійному ринзі Усик провів 16 боїв, в усіх переміг 12 разів нокаутом.

Варто зазначити, попереднім суперником українця мав бути непереможний Тайрон Спонг, втім нідерландець не пройшов допінг-пробу, а нещодавно до цього додались і додаткові проблеми у вигляді кількох десятків кримінальних звинувачень у бік боксера. Спонгу закидають, що у минулому січні величезна пума, яка належить боксеру втекла з його будинку у Північній Флориді та деякий час прогулювалася вулицями, чим не на жарт злякала місцевих жителів. Довелося викликати спеціальну службу, яка приспала хижака транквілізаторами та забрала пуму геть. Загалом у Тайрона Спонга — 23 звинувачення, які можуть вилитися у численні штрафи або взагалі перебуванням за ґратами. За відомою інформацією, пума у помешканні боксера жила без дозволу та в непристосованих умовах.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео