Миколаїв Інформ

За збірну України з баскетболу буде грати американець

За збірну України з баскетболу буде грати американець
118557 ПЕРЕГЛЯДІВ

Новачком національної команди стане американський захисник Корі Уолден. Гравцю 27 років і його кандидатуру про натуралізацію на розгляд до Федерації баскетболу України представив головний тренер збірної Айнарас Багатскіс.

Відомо, що Корі Уолден став пріоритетним кандидатом для тренерського штабу української команди. Сам гравець вже дав згоду про отримання українського громадянства та виступи за національну збірну України. Зріст захисника 188 сантиметрів. Уолден є випускником американського університету "Східний Кентуккі".

Майбутній сезон на клубному рівні гравець проведе у складі сербського "Партизана", з яким американець підписав контракт цього літа. В Європі баскетболіст розпочав свої виступи у складі бельгійського "Остенде", разом з яким у 2017-тому році виграв чемпіонат та Кубок країни. А два попередніх сезони майбутній українець провів в чемпіонаті Ізраїлю у клубі "Хапоель" із міста Холон.

Уолден був одним із лідерів ізраїльської команди маючи багато часу на майданчику. У 2018-тому спортсмен здобув Кубок Ізраїлю, а у минулому сезоні виборов звання кращого гравця чемпіонату.

Читайте також :Ветерани дзюдо підкорили Чемпіонат Європи

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео