Миколаїв Інформ

Петро Ян не хоче бути чемпіоном в двох дивізіонах

Петро Ян не хоче бути чемпіоном в двох дивізіонах
8207 ПЕРЕГЛЯДІВ

Петро Ян вважає, що йому достатньо кілька нагород у одній вазі. І заплутався, чи хоче зустрітися із Стерлінгом, який вважає Яна «паперовим чемпіоном»
Чемпіон UFC у надлегкій вазі, росіянин Петро Ян розповів про своє ймовірне бажання стати чемпіоном одразу в двох дивізіонах.
Він заявив, що у нього немає таких думок: «У мене немає бажання бути чемпіоном двох дивізіонів. Достатньо буде зробити декілька захистів у своїй вазі».
Також він додав, що хотів би, щоб його суперником у цьому був американець Алджамейн Стерлінг, адже той, за словами Яна, точно заслуговує на бій за титул.
Раніше той, коментуючи чемпіонство Яна, заявив, що очікує на новий контракт, «щоб позмагатися із паперовим чемпіоном Петром Яном». Він пояснив, що назвав росіянина саме так, адже той не переміг жодного бійця з ТОП-5 рейтингу, утім все ж здобув чемпіонський пояс.
До того Ян вже заявляв, що Стерлінг буде його наступним суперником, проте наприкінці липня у відповідь на вищезгадану заяву останнього повідомив, що тому доведеться добре попросити, щоб зустрітися із Яном на ринзі.
Ще раніше чемпіон UFC у найлегшій вазі Дейвісон Фігередо заявив, що хоче здолати Петра Яна, щоб здобути чемпіонський пояс одразу в двох дивізіонах.

Теги: Інформаційне агентство, новини України, новини України і світу,ММА,Петро Ян,Алджамейн Стерлінг
Автор: News Ukraine

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео