Миколаїв Інформ

Чому Андрій Шевченко залишиться в українській футбольній команді, а не піде в “Челсі”?

Чому Андрій Шевченко залишиться в українській футбольній команді, а не піде в “Челсі”?
161501 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні український футбольний експерт виказав думку стосовно того, чому Андрій Шевченко не перейде до “Челсі”. На його думку, наразі є дві причини для такого вчинку.

По-перше, новий тренер футбольного клубу. Френк Лемпард ще занадто молодий, щоб гарно вправляти таким сильним клубом. Він гарний гравець. Колись дуже гучно про себе заявив, проте це не гарантує його успіх в ролі тренера.

Крім того, постійний склад команди постійно змінюється. Вже половини старого складу просто немає, тож немає старої структури гри. Більшість новачків просто не зігрались. Тож навіть єдиної філософії в них наразі немає. Найкращі гравці намагаються тягнути атаку на собі, проте її провал завершується втратою м’яча.

Їхня техніка поки що не показує жодних високих результатів. На початку сезону в команди ще було помітно хоча б якийсь прорив, та, коли настав час грати з найкращими, вони одразу втратили позиції. Тож жодних досягнень в них наразі немає.

По-друге, сам клуб є досить специфічним. Зрозуміти їхню стратегію складно. А гравців вони набирають не за тим, як вони зіграються з командою, а за тим, наскільки високу оцінку їм дають конкуренти. Через те, що в них досить високе фінансування, лондонці купили собі Тімо Вернера, Кая Хаверця, Хакіма Зіешема. Проте жодних результатів це не принесло. Адже, аби футболісти зігрались, вони повинні мати схожу концепцію гри, чого немає в “Челсі”.

Сам Шевченко грає так, як грають в команді “Мілан”. Йому легше грати за їхньою структурою. Аби якось змінити нинішні проблеми “Челсі”, їм необхідно змінити тренера. Проте всі сподіваються, що Лемпард ще проявить себе. Але це сумнівний висновок, хоча б тому, що в нього інша манера гри. Схожу манеру мають Тухель та Хааг. Тож, якщо Шевченко обере “Челсі”, то в нього буде мало можливостей розвитку.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео