Миколаїв Інформ

До Трубіна проявляють інтерес італійські команди, Баварія цікавиться Додо, трансфер “Чорноморця”

До Трубіна проявляють інтерес італійські команди, Баварія цікавиться Додо, трансфер “Чорноморця”
29083 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні розповіли про основні події на трансферному ринку чемпіонату України з футболу, в особливості ті, які стосуються “Шахтаря”. Італійський спеціаліст, асистент директора з футболу “гірників”, Карло Ніколіні не підтвердив чутки про можливий перехід молодого голкіпера “Шахтаря” та Збірної України – Анатолія Трубіна.

Інтерес до молодого таланта проявляють не лише команди з італійського чемпіонату. З президентом “Шахтаря” зв’язувались представники клубів з чемпіонату Італії, але “Мілана” серед них не було, повідомив Карло Ніколіні. Він також зазначив, що “Шахтар” не збирається продавати свого голкіпера за таку мізерну ціну. Карло наголосив, що, на його думку, за Анатолія клубам потрібно заплатити, як мінімум, у два рази більше запропонованої суми.

Ніколіні впевнений, що цінник голкіпера повністю виправданий. Адже він має досвід в матчах найвищого рівня. Страж воріт “гірників” грав в Лізі Чемпіонів, Лізі Європи та виступав на міжнародній арені за національну збірну України. Варто зазначити, що воротарю всього 19 років — це в рази підвищує його трансферну ціну.

Бразильський латераль “Шахтаря” Додо підтвердив те, що до його персони проявляла інтерес Мюнхенська “Баварія”. Він повідомив, що трансфер міг відбутися, але не все залежить від нього. Бразилець поділився, що дуже щасливий, він наполегливо тренується за ради інтересу таких великих клубів як “Баварія”.

Фланговий захисник запевнив, що зараз всі його думки направлені на гру за “Шахтар”, якщо його перехід в стан мюнхенців не відбудеться, то це означає. що представникам німецького клубу треба було бути більш наполегливими.


А от до Одеського “Чорноморця” перейшов новий гравець. Тридцятирічний словенський захисник Міха Горопевшек поповнив склад одеситів. В цього гравця вже є досвід гри на просторах України, бо раніше він виступав за Луцьку “Волинь”.







© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео