Миколаїв Інформ

Чемпіонат області зі змішаних єдиноборств в Дніпрі!

Чемпіонат області зі змішаних єдиноборств в Дніпрі!
28165 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Дніпрі нещодавно провели чемпіонат області зі змішаних єдиноборств. Участь взяли 20 спортивних клубів, 160 учасників, які представляли Кривий Ріг, Кам’янське, Марганець, Покрову та Першотравенськ. Участь могли взяти діти віком від 10 до 18 років. Виступи проводили у різних вагових категоріях.

Якою була основна мета змагань? В першу чергу, їх провели для того, щоб бійці могли попрактикуватись та продемонструвати свої навички. Також це був відбір учасників до збірної команди з ММА Дніпровщини. Скоро в Одесі відбуватиметься чемпіонат України, його хочуть провести в травні, проте дату остаточно ще не назвали.

За словами Давида Джоджуа, на змагання приїхали ті, хто точно знають, чого вони хочуть. Кожен учасник виклався на 200%, для того, аби показати результат у бою. Він зазначив, що обирати було нелегко, адже в кожній ваговій категорії було багато сильних учасників. Вони викладались на всі 100%. Тож багато сутичок були безкомпромісними. Та й конкуренція за кожне місце у збірній не маленька. Тож саме такі змагання і показую, на скільки бійці ладні віддаватись улюбленій справі. Змагання завжди змушують нас ставати кращими. Адже одна річ займатись заради себе та для підтримання власної фізичної форми, а от зовсім інша справа брати участь у змаганнях, переконаний головний суддя.

За словами Олександра сокола, цей відбір важливий, адже на чемпіонаті України відбиратимуть спортсменів, які зможуть взяти участь у чемпіонаті світу. Він проходитиме в Туреччині. І для команди Дніпра буде великою честю, якщо хтось із її складу стане вагомою частиною збірної України. Тож судді вже встигли побачити учасників у справі й тепер залишилось лише сформувати команду. А от хто до неї увійшов, вони сповістять пізніше.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео