Миколаїв Інформ

На арт-ярмарку TEFAF у Маастрихті було продано картину Вінсента ван Гога.

На арт-ярмарку TEFAF у Маастрихті було продано картину Вінсента ван Гога.
392514 ПЕРЕГЛЯДІВ

Картину відомого нідерландського художника Вінсента ван Гога було продано на арт-ярмарку TEFAF у Маастрихті за понад 4,5 мільйона євро. Про це повідомляє Укрінформ, посилаючись на NOS.

"Картина Вінсента ван Гога була реалізована на щорічному ярмарку мистецтва та антикваріату Tefaf у Маастрихті. Новий власник сплатив за портрет понад 4,5 мільйона євро", - йдеться у повідомленні.

Портрет літньої жінки у білій шапочці був написаний у 1884 році, коли художник проживав у місті Нуенен, Нідерланди. Робота виконана олійними фарбами на полотні розміром 63 на 48 сантиметрів.

Цю картину виставила на продаж американська галерея M.S. Рау. Новим власником стала приватна особа з приватним музеєм за межами Європи, повідомляє L1 News. Ідентифікація самого музею наразі залишається невідомою, проте зазначається, що він відкритий для громадськості.

TEFAF вважається одним з найважливіших арт-ярмарків у світі й триває до четверга, 14 березня. На ярмарку представлені стенди понад 270 галереїв та антикварів з 22 країн світу.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео