Миколаїв Інформ

Талант із Житомирщини: жінка створює об’ємні портрети з витинанок!

Талант із Житомирщини: жінка створює об’ємні портрети з витинанок!
28622 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Озерному нещодавно працівники музею знайшли неймовірно талановиту художницю. Вона створює портрети реальних людей у формі об’ємних витинанок. За її словами, це досить цікава, хоча і кропітка робота. Художниця займається цим лише два роки, проте її картини зачаровують всіх. Коли з’явилось фото її першої роботи в інтернеті, Галині Кисіль одразу ж запропонували створити власну виставку.

Жінка розповіла, що такий світ мистецтва відкрила для себе випадково. Взагалі вона не любила витинанки, адже це доволі кропітка робота. Тож працювати доводиться довго, а от результат може і не вразити. Проте отримавши в коледжі таке завдання вона вирішила його виконати. Коли побачила те, що в неї вийшло вирішила дізнатися більше про цей стиль. Так вона і почала створювати об’ємні витинанки. Зараз вони стали невід’ємною частиною її життя. Галина наголошує, що не сприймає мистецтва заради мистецтва. Тож аби зробити витинанку, вона спершу знайомиться із людиною, а лише потім починає малювати. Кожне її творіння передає не лише зовнішність людей, а і їхні риси характеру.

Першою виставкою художниці була “Про те, що всередині”. Як каже сама художниця, їй складно передавати словами все те, що вона відчуває, проте в картинах вона повністю розкривається. Зараз в неї ще багато творчих задумів, які вона прагне втілити в життя. Найбільшою її метою є передача внутрішнього світу людини з усіма її переживаннями та враженнями. Ці думки в ній зародила виставка, яка відбулась нещодавно. Про наступну вона також замислюється, проте перед цим вона прагне створити ще одну серію картин, які показуватимуть все те, що людина тримає всередині. Об’ємна витинанка допоможе художниці в досягненні її мети. Адже її багатошаровість і є символом складності натури людей.

Автор: redactor.newsukraine

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео