Миколаїв Інформ

Відбулася зустріч у рамках реалізації програми Twinning з представниками Університету королеви Маргарет (Шотландія)

Відбулася зустріч у рамках реалізації програми Twinning з представниками Університету королеви Маргарет (Шотландія)
332309 ПЕРЕГЛЯДІВ

29 травня 2023 р. відбулася третя зустріч представників Університету королеви Маргарет, Шотландія (Queen Margaret University), Полтавського національного педагогічного університету імені В. Г. Короленка та Cormack Consultancy Group. Колеги обговорили проміжні результати співпраці університетів у рамках проєкту та перспективи подальшої роботи.

У зустрічі взяли участь завідувачка кафедри англійської та німецької філології доцентка Марина Зуєнко, начальниця відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків доцентка Ірина Когут і провідний фахівець відділу інноваційної діяльності та міжнародних зв’язків Владислав Ганнущенко.

Партнери обговорили проміжні результати співпраці між університетами. У рамках програми Twinning у Полтавському національному педагогічному університеті імені В. Г. Короленка стартували безкоштовні курси англійської мови від відомої онлайн-платформи Reallyenglish для студентів, викладачів та працівників університету. Колеги обговорили деталі укладання меморандуму про співпрацю між університетами. На зустрічі також йшлося про потенційну взаємодію між органами студентського самоврядування університетів. Представники університетів зауважили, що студенти обох університетів є надзвичайно активними та позитивно розглядають можливість такої співпраці. Також обговорили потенційну співпрацю між кафедрами університетів, які мають споріднені напрямки роботи, а саме кафедри англійської та німецької філології, журналістики та психології, а також іншими структурними підрозділами університетів.

Нагадаємо, що програма Twinning – це модель співпраці між установами, яку координує Cormack Consultancy Group та Фонд Президента України з підтримки освіти, науки та спорту за підтримки Universities UK International. Ініціатива дозволяє університетам у всьому світі реально підтримувати своїх українських колег.

Посилання на сторінку проєкту: http://pnpu.edu.ua/twinning-queen-margaret-university

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео