Миколаїв Інформ

Київські школи отримають “порцію” ноутбуків

Київські школи отримають “порцію” ноутбуків
140622 ПЕРЕГЛЯДІВ

Згідно з інформацією від Київської обласної державної адміністрації, навчальні заклади середньої освіти 65 громад даної області отримають сучасну техніку у своє користування до кінця навчального 2021 року.

 

Володимир Володін — голова Київської обласної державної адміністрації, особисто повідомив про цю подію 25 листопада 2021 року. За його словами, на Київщину планують доставити 3395 ноутбуків до 231 школи.

 

Він зазначив, що в час світового технічного прогресу та всебічного розвитку не можливо працювати та отримувати знання в закладах освіти без спеціальних новітніх методів і способів навчання. Це завдання є одним із найголовніших для влади, саме тому, вони стараються приділити йому достатньо уваги та покращити рівень освітнього процесу.

 

Для забезпечення такої кількості шкіл ноутбуками, потрібно було використати 53,8 мільйона гривень з суми державних коштів і, крім того, з обласного бюджету — 10 млн гривень.

 

Освіта в наш потребує цифрових технологій, тому необхідно якомога більше розвивати її всіма способами та старанно вчитися й отримувати гарні результати.

 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео