Миколаїв Інформ

Поліція швидко розшукала зниклого хлопчика

Поліція швидко розшукала зниклого хлопчика
141032 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Херсонщині, працівники оперативної служби за 30 хвилин знайшли 8-річного хлопця, який після прогулянки не повернувся додому.

 

Подія сталася у Новій Каховці. Хлопчик вдень пішов гуляти на вулицю, і до вечора так і не прийшов. Батьки почали хвилюватися, адже дитина ще маленька, і тому пішли самостійно перевіряти дитячі майданчики, різні двори, але так його і не знайшли. Тому рідні були змушені зателефонувати до поліції.

 

Після виклику, працівники поліції оперативно поділилися на кілька груп і почали пошукову роботу по всьому місту. Вже за 30 хвилин оперативники помітили хлопчика, який грався в футбол з іншими дітками на одному з дитячих майданчиків. Вони відразу зателефонували батькам з гарною звісткою, що з хлопчиком все добре і він скоро буде вдома.

 

Своєю чергою, 8-річний хлопець повідомив, що зустрів своїх друзів і разом з ними відправився в інше подвір’я, де загрався в ігри та забув про час. Працівники ювенальної поліції провели з ним бесіду про відповідальну поведінку та потребу повідомляти батьків про своє місцеперебування. Хлопчик все зрозумів і вибачився перед батьками, адже вони дуже хвилювалися за дитиною.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео