Миколаїв Інформ

На Київщині компанія друзів намагалася спалити друга

На Київщині компанія друзів намагалася спалити друга
10028 ПЕРЕГЛЯДІВ

23 листопада в селі Матюші Білоцерківського району Київської області троє друзів разом відпочивали, вживаючи алкоголь, в результаті чого один з них опинився в лікарні з опіками.

 

Все почалося з того, що двоє чоловіків 37-річного і 44-річного віку запросили в гості до гаража ще одного 50-річного приятеля. Під час споживання алкогольних напоїв з високим вмістом спирту між друзями почалася словесна перепалка, яка призвела до гучної сварки. Причиною начебто слугував ще давній конфлікт, де 50-річний чоловік не виконав своєї обіцянку полагодити мотоцикл товариша.

 

Отже, двоє інших приятелів, використовуючи банку зі скла, в якій знаходився бензин (один із чоловіків облив гостя цією речовиною) та пристрій для розпалювання вогнища, вони підпалили жертву та жбурнули його в яму. 50-річний мешканець селища Матюші зазнав шкоди у вигляді 14% опіків по шкірі при чому 2-3 категорії рук та голови. Такі відомості надав лікар одного з медичних закладів міста Біла церква.

 

Тому за скоєний злочин чоловікам загрожує відповідне покарання — ув’язнення за ґратами терміном від 7 до 10 років відповідно до Кримінального кодексу України (ч. 4 ст. 121).

 

                                                           

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео