Миколаїв Інформ

Нанесення тяжких травм — результати бійки на Херсонщині

Нанесення тяжких травм — результати бійки на Херсонщині
250674 ПЕРЕГЛЯДІВ

В місті Нова Каховка Херсонської області трапилася страшна бійка в ході якої людина отримала складні тілесні пошкодження.

 

До одного з місцевих відділень поліції подзвонив незнайомець (як потім з’ясувалась мешканець м. Нова Каховка, 24 роки) з інформацією про бійку в результаті якої його товариш (вік такий самий — 24) мав важкі травми через які втратив свідомість. Бійка трапилася неподалік від стадіону цієї території.

 

На місце події відразу приїхали працівники оперативно-розшукової служби й почали розслідування: проводили опитування, відстежували камери спостереження та все-таки розшукали правопорушника. Проте на превеликий жаль, парубка так і не вдалося врятувати, від завданих ушкоджень він загинув. Винуватцем виявився чоловік віком 41 рік, мешканець Полтавської області, який прибув до даного міста через робочу поїздку.

 

Нині за фактом травм, які призвели до смерті жертви відкрито кримінальне провадження відповідно до частини 2 статті 121 Кримінального кодексу України. Правопорушнику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від семи до десяти років.

 

 

 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео