Миколаїв Інформ

У Кривому Розі «карантинних» шлюбів виявилося учетверо більше, ніж розлучень

У Кривому Розі «карантинних» шлюбів виявилося учетверо більше, ніж розлучень
232225 ПЕРЕГЛЯДІВ

З початку пандемії 221 пара одружилася, а 57 — поклала край спільному життю. Таку статистику наводить «Первый криворожский» із посиланням на пресслужбу виконкому Криворізької міської ради.

Українців та їхнє кохання не лякає ніякий карантин. На початку пандемії психологи попереджали, що ситуація може повернутися за китайським сценарієм, коли кількість розлучень різко зросла через те, що люди стали проводити багато часу разом. У деяких китайських містах через велику кількість охочих розірвати шлюб довелося встановлювати ліміт на прийом заяв.

Звісно, українці теж розлучаються, але, за даними Мін`юсту, на період карантину на кожне розлучення припадало, у середньому, три шлюби. А у Кривому Розі, де чоловіки з жінками не набридають одне одному, виходить, що і чотири.

Лідерами виявилися Інгулецький та Металургійний райони — там створили родину 52 пари. А от за кількістю розлучень лідирує Саксаганський район — там 16 пар розірвали шлюб.

До речі, у Мін`юсті констатують, що кількість укладених шлюбів під час карантину скоротилася майже вдвічі у порівнянні з докарантинним періодом.Та це можна «списати» на неможливість через карантинні обмеження влаштувати гучне весілля з великою кількістю гостей.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео