Миколаїв Інформ

Урочисте відкриття виставки «ПОВІСТЬ ПРО ДВОХ МАЙСТРИНЬ» (Різнобарв’я печворку та магія рослин)

Урочисте відкриття виставки «ПОВІСТЬ ПРО ДВОХ МАЙСТРИНЬ» (Різнобарв’я печворку та магія рослин)
27642 ПЕРЕГЛЯДІВ

03 вересня 2020 року в будинку Центру Української Культури та Мистецтва розпочала свою роботу виставка «ПОВІСТЬ ПРО ДВОХ МАЙСТРИНЬ».

На створення більшості своїх робіт майстрині Раїса Козицька й Анна Бовсуновська надихалися красою рослин і власним садом. Тому тема природи червоною ниткою проходить через всю експозицію. Роботи розміщені не тільки на стінах, а й на деревах, гілках; простір прикрашений засушеними квітами і жолудями, які ніби продовжують рослинні мотиви тканин. Тепла сонячна погода грає власну важливу роль в експозиції, хоча відвідувачі на перший погляд можуть цього й не помітити. Через великі вікна у приміщення легко проникають промені сонця, що створюють м’яке природне освітлення та заграють з гілками дерев, створюють чудернацькі тіні на підлозі. У виставковому залі панує атмосфера таємничих осінніх лісів і знахарства.
На двох поверхах Центру розмістилися понад 30 клаптикових робіт і 40 витворів у техніці екопринту. На кожному поверсі є свій експозиційний центр.
Ласкаво просимо!
Фотограф: Валерія Туровник.

Час роботи виставкових залів:
Пн.-Пт. – 10:00 – 19:00;
Сб. - 10:00 — 18:00;
Нд. – вихідний.

Адреса Центру Української Культури та Мистецтва:
Україна, м. Київ, вул. Хорива, 19-В
ст.м. «Контрактова площа» (вихід з метро в бік вулиць Верхній і Нижній Вал)
www.dolesko.com
Із питань отримання фотографій, відео-матеріалів, організації ексклюзивних інтерв’ю, сюжетів, цікавих та корисних матеріалів – звертайтеся до Ольги Музиченко за тел.: 097-98-22-783 або по е-mail: [email protected].

 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео