Миколаїв Інформ

Двоє загиблих та один постраждалий: ДТП на Волині

Двоє загиблих та один постраждалий: ДТП на Волині
64566 ПЕРЕГЛЯДІВ

Сьогодні вранці, 8 грудня 2020 року на виїзді з міста Володимира Волинської області легковий автомобіль марки Opel на максимальній швидкості протаранив вантажівку марки DAF, де камери спостереження дорожнього руху зафіксували та записали інцидент.

Вночі була жахлива погода, тому вранці на водіїв очікували несприятливі умови для пересування будь-якого виду транспортом.

Легковик Опель швидко рухався та не одразу побачив інший автомобіль, який рухався на меншій швидкості. Водій різко вдарив по гальмах, через що авто на мокрій дорозі занесло на зустрічну смугу, на якій в цей час їхала вантажівка.

Водію фури не вистачило безпечної відстані для гальмування і вантажівка буквально розчавила авто, яке розтягнулось на кілька десятків метрів дороги та від якої за попередніми даними, залишилися лише уламки по всій дорозі.

Ще до приїзду медиків загинули два молодики 24-ох та 22-ох років через несумісних з життям травмами. Двадцятивосьмирічного водія карета швидкої допомоги забрала у стабільно важкому стані. Водію DAF огляд медиків був не потрібний – чоловік не постраждав та почував себе добре.

Також нещодавно в Луцьку одразу дві ДТП перекрили дорогу та викликали пробку : на Рівненській водій середнього Volkswagen Passat не пропустив позашляховик Toyota Land Cruiser, на проспекті Молоді – компактний фургон Renault Kangoo не дав проходу мінівену  Nissan Note, який пересувався на головній дорозі. Постраждалих немає, механічно пошкодились лише автомобілі.

Враховуйте усі фактори перед поїздкою на своєму автомобілі: умови дороги, стан вашого здоров’я та технічні критерії машини. Поважайте своїх компаньйонів по дорозі  та дотримуйтесь усіх правил дорожнього руху!!!

За новинами Волині та Волинської області слідкуйте на сайті, бережіть себе та своїх рідних та будьте здорові!!!

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео