Миколаїв Інформ

Пробне ЗНО! Стала відомою дата початку та особливості проведення тестування

Пробне ЗНО! Стала відомою дата початку та особливості проведення тестування
161577 ПЕРЕГЛЯДІВ

5 січня 2021 року розпочнеться реєстрація на пробне ЗНО.Вона триватиме два тижні та завершиться 19 січня. Про це повідомило Міністерство освіти. Минулого року пробне ЗНО довелось провести дистанційно. Адже ніхто не був готовий до такого швидкого розповсюдження хвороби. COVID-19 усіх нас застав зненацька. Проте цього року Міністерство освіти України готово до проведення пробної сесії.

Реєстрація проходитиме на сайті регіонального центру оцінки якості освіти. Коштуватиме воно приблизно 195-255 гривень. Точно вирішиться це питання ближче до проведення реєстрації. Проте є й невеликі обмеження, пов’язані із карантином. Усі учасники повинні будуть бути в масках та мати при собі антисептики. Крім того, кожна дитина зможе пройти лише один тест. Аби всіх змогли розмістити на достатній відстані один від одного.

Процедура пройде 10 квітня 2021 року. Серед предметів, які представили для проведення тестування будуть: українська мова та література, історія України, біологія, математика, географія, хімія, фізика, англійська, німецька та французька мови.

Також, цього року, аби покращити показники якості освіти, експерти пообіцяли проаналізувати кожне завдання та пояснити відповіді, які подані у колонці, як вірні. Вони вважають, що детальний огляд варіантів та розбір кожного з них допоможуть цьогорічним випускникам зрозуміти не лише механіку вибору відповіді, а й поглиблять їхні знання з предмета.

Детальні дані про те, де саме одинадцятикласники проходитимуть незалежне оцінювання, будуть відомі вже після кінцевої реєстрації. Кожен учень отримає особисте запрошення, в якому буде надана вся необхідна інформація.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео