Миколаїв Інформ

Нарешті ми дізнались імена переможців Всеукраїнського онлайн-конкурсу «Напиши листа Святому Миколаю про закон твоєї мрії»

Нарешті ми дізнались імена переможців Всеукраїнського онлайн-конкурсу «Напиши листа Святому Миколаю про закон твоєї мрії»
61536 ПЕРЕГЛЯДІВ

Не так давно ми відзначали День Святого Миколая. Діти прокидались та знаходили в себе під подушками солодощі та різноманітні подаруночки. Усюди лунав дитячій сміх та роздавалась музика щастя. І на честь цього свята Верховна Рада України провела Всеукраїнський онлайн-конкурс «Напиши листа Святому Миколаю про закон твоєї мрії».

В ньому взяли участь 78 учасників. Ті, кому цікава політика, економіка, наука та ін. могли написати листа і запропонувати власний законопроєкт ВРУ. Діти мали змогу стати справжнісінькими політиками, які пропонують ідеї. Так, деякі з них відхиляють, проте сам процес захопив багатьох.

Теми листів були різноманітними. Хтось пропонував внести зміни до структури праці виконавчих органів, створити електронне урядування, розглянути питання гендерної рівності, внести зміни у сферу освіти та екології. Дивлячись на те, яке покоління в нас підростає, не страшно за майбутнє. Адже багато проєктів прогресивні та мають цікаві пропозиції.

Конкурс показав, що молоді не байдуже на те, яке майбутнє чекає країну, а це означає, що наша держава може пишатись своєю молоддю. Заявок ВРУ отримала набагато більше, ніж очікувала, тому вона збільшила кількість переможців з 7 до 10. Перемогли: Сапрон Вадим, Безлуцька Каріна, Чаюн Мирослава, Конюхов Владислав, Качинська Ірина, Ромащук Валерія, Борисова Ксенія, Стоян Аліна, Комишан Руслан, Слободін Максим.

Тож ми вітаємо переможців. Приєднуємось до всіх теплих слів, які вже пролунали в їхню адресу і сміливо крокуємо у майбутнє. Адже з такими розумними дітьми ніщо не лякає.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео