Миколаїв Інформ

Привласнення понад 173 тис. грн бюджетних коштів – на Кіровоградщині судитимуть директора приватного товариства

172650 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Військової прокуратури Кіровоградського гарнізону, 30.12.2020 до суду направлено обвинувальний акт стосовно підприємця за фактом привласнення чужого майна шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та внесення до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей (ч. 2 ст. 191 та ч. 1 ст. 366 КК України).


Вказана службова особа обвинувачується в тому, що він, перебуваючи на посаді директора приватного товариства, під час виконання послуг з ремонту залізничної колії на території військової частини, шляхом завищення обсягу фактично виконаних робіт заволодів грошовими коштами, які були виділені з державного бюджету.


Крім того, до офіційних документів директор вніс витрати, які не відповідали фактично виконаним роботам, а саме завідомо неправдиві відомості щодо завищення вартості ремонтних робіт.


В результаті цього державі завдано збитків на загальну суму понад 173 тис. гривень.


Досудове розслідування кримінального провадження здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Теги: Військова Прокуратура,ремонт,приватне підприємство,бюджетні кошти, Нацполіція,Кіровоград

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео