Миколаїв Інформ

Різке похолодання в Україні!

Різке похолодання в Україні!
159213 ПЕРЕГЛЯДІВ

Синоптики повідомили, що на Україну насувається антициклон, який принесе погану погоду до нас. Тож вони вирішили зробити штормове повідомлення для всіх мешканців України. Цього тижня з 12 по 17 січня на нас чекатиме значне похолодання, яке відчують на собі всі регіони країни. Мороз до мінус 20 та мокрий сніг вкриють всю Україну, і так буде до Водохрещі, а там, можливо будуть ще сильніші морози.

З вівторка всі відчують що температура почала знижуватись. Так буде весь тиждень. Проте найбільш холодний період буде за 15 по 18 січня, проте сильної хурделиці в ці дні не буде, тож буде просто невелика ожеледь та сильні морози. Звісно, на кожному з регіонів це відіб’ється по-своєму, проте за даними Укргідрометцентру не багато областей все ж таки чекатиме сильний сніг.

Різка зміна температури може викликати багато проблем. Особливо пильними варто бути особливо під час ожеледиці, адже лікарі зазначають, що кількість викликів стала більшою. Але це пов’язано не стільки з пандемією, скільки з необережністю людей. Тому що хтось часто падає, а замість того, щоб згрупуватись, виставляє кінцівки, хтось не відчуває міри у вживанні алкоголю, а хтось потрапляє в аварії. Тож аби не стати одним із героїв сюжету новин, старайтесь бути якомога обережнішими та пильнуйте за тим, що відбувається на дорогах.

А взагалі, щоб не потрапляти до небезпечних ситуацій, краще проведіть час локдауна вдома. Намагайтесь не виходити без особливої потреби. Адже якщо ми не будемо допомагати хворобі розповсюджуватись, вона залишиться лише у нашій пам’яті. А після холодної зими на нас чекає чудова весна з теплою погодою. Тож нумо дочекаймося теплих часів, коли можна буде вільно гуляти, не переймаючись за своє здоров’я.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео