Миколаїв Інформ

У Маріуполі викрито організовану злочинну групу, яка збувала психотропні речовини та прекурсори наркозалежним особам (ФОТО)

У Маріуполі викрито організовану злочинну групу, яка збувала психотропні речовини та прекурсори наркозалежним особам (ФОТО)
10950 ПЕРЕГЛЯДІВ

За процесуального керівництва Донецької обласної прокуратури трьом особам повідомлено про підозру у незаконному зберіганні та збуті психотропних речовин та прекурсорів організованою групою в особливо великих розмірах (ч. 3 ст. 307, ч. 3 ст. 311 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у період з вересня 2020 по лютий 2021 років злочинне угруповання у складі трьох мешканців м. Маріуполя віком від 30 до 33 років збувало наркозалежним особам метамфетамін та прекурсор – псевдоефедрін для виготовлення психотропних речовин. За попередніми даними щоденний прибуток від злочинної діяльності правопорушників складав понад 20 тис грн.

Під час проведення оперативної закупки психотропних речовин та прекурсорів зловмисників викрито та затримано в порядку ст. 208 КПК України. У ході 8 санкціонованих суддею обшуків за місцями мешкання фігурантів і їх посібників виявлено та вилучено психотропні речовини, прекурсори, 2 одиниці зброї, мобільні телефони та чорнові записи.

Досудове розслідування здійснюється слідчими слідчого управління ГУНП в Донецькій області за оперативного супроводу Головного відділу по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях.

Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео