Миколаїв Інформ

" Твоє життя має стати для читача багатосезонним серіалом": поради молодої блогерки Вікторії Мостової

" Твоє життя має стати для читача багатосезонним серіалом": поради молодої блогерки Вікторії Мостової
18343 ПЕРЕГЛЯДІВ

Вони герої нашого часу. Їх обожнюють, їх і ненавидять. Хтось каже, що вони отримують дешеву славу, легкі гроші, а хтось вважає, що їм можна довіряти та наслідувати їх дії. Так, говорять про блогерів — людей, які зі своєю аудиторією 24/7. Вони знімають сторіс, пишуть пости, роблять фотографії, аби сподобатися своєму читачеві. Вони мають вплив на свідомість мільйонів підписників, вони створюють контент, який миттєво стає вірусним.
Блогери, інфлюенсери, влогери заполонили соціальні платформи. Вони будують уяву "лідерів думок", своїх підписників, розповідаючи про стиль життя, здоровий спосіб харчування, материнство чи спорт. За одну рекламу в Instagram блогер отримує 500 доларів, а завдяки напрацьованим навичкам - емоційний контакт з аудиторією. Хто ці люди, які заробляють чималі гроші на емоціях своєї аудиторії, як вибудовують стосунки з читачами завдяки авторитету, знанням, досвіду, як не боятися доносити до аудиторії інформацію, читайте далі.
" А що скажуть люди? " Так, у 90% людей з'являється боязнь до думки навколишніх. Ось головна проблема блогера, який тільки хоче розпочати свій блог.
Вона студентка IV курсу університету Бориса Грінченка. Бажання говорити, доносити інформацію до мас стимулювало її вступити на факультет журналістики, а згодом почати вести свій блог. Так, Вікторія Мостова — експертка з просування акаунтів (@kvitka_tori) вже понад рік веде свій блог. Вікторія каже, що Інстаграм — це велика сила поряд із ЗМІ. Це платформа, яка надає можливість вчитися, заробляти хороші гроші та доносити до аудиторії важливу інформацію.
"Початок блогу — це коли тобі є що сказати своєму читачеві. Обираєш свою нішу, пишеш пости на ту чи іншу тему, робиш якісний та цікавий контент і ти блогер. До того ж першу тисячу підписників можна завоювати без будь-яких вкладень. Головне бажання та пристрій для роботи", - говорить блогерка.
Тренд інстаграму 2021 року — щирість. Експертка-блогерка каже, що потрібно бути відвертим зі своїм читачем. Крім того, варто не забувати, що тебе читають звичайні люди. Контент насамперед має бути зрозумілим, як для науковця, так і для звичайного громадянина.
Також Вікторія Мостова створює свій контент-план. За тиждень робить два пости та 15 сторіс.
" Я обожнюю сторіс. Адже в такий спосіб ти можеш проявити свою натуру сценариста. Якісний контент в сторіс — це добре прописаний сценарій та сторітейлінг. Розкрий свою особистість. Твоє життя має стати для читача багатосезонним серіалом", - захоплено розповідає блогерка.
Крім того, контент в інстаграм-сторінці має бути унікальним. Подача інформації має базуватися на емоціях та власній думці. А щоб за твоєю сторінкою постійно слідкували, блогерка рекомендує створювати авторський контент, відчувати емоційний зв'язок з читачами. Додамо, що ринок блогерів, інфлюенсерів переповнений, але люди насамперед слідкують за особистістю.
До того ж підписників можна завоювати абсолютно безкоштовно, було б бажання.
" Ставити тематичні хештеги під постами, робити взаємні піари з блогерами, використовувати інші соцмережі для перегону трафіку людей на свій акаунт — Тікток, клабхауз, тематичні телеграми чати", - рекомендує молода блогерка.
Наразі блог Вікторії експертний. Вона продає свої послуги та робить рекламу магазинам й іншим закладам. Останнім часом блогерка зосередилася на інфопродуктах і випустила свій чек лист з підвищення охоплень в сторіс.
"Спостерігайте за експертними акаунтами, за манерою написання постів, подачею сторіс інших блогерів. Визначте хто ваші читачі й дійте", - рекомендує @kvitka_tori.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео