Миколаїв Інформ

Мультфільми 2021 року від кінокомпаній Disney та Pixar

Мультфільми 2021 року від кінокомпаній Disney та Pixar
15854 ПЕРЕГЛЯДІВ

У 2021 році кінокомпанії Disney та Pixar підготували чималий вихід на екрани мультфільмів. Кіноманів чекає продовження анімації " Монстри на канікулах 4", "Співай 2", " Бебі Бос 2: Сімейний бізнес " або ж новий мультфільм художніх мультиплікаторів Кайла Балди, Бреда Еблесона " Посіпаки. Становлення лиходія ". Про ці та інші новинки 2021 року зі світу пригод в нашому матеріалі.
"Фабрика снів" (4 лютого 2021 року)
Режисери Кім Хаген Йєнсен, Зінк Зінк випустили сімейну комедію про дванадцятирічну дівчинку Мінні, яка живе зі своїм татом. Однак, її життя змінюється після того, як в будинку з'являється мачуха та її донька Дженні. Дівчата однолітки, але спільної мови не знаходять. У Мінні є маленький пухнастий хом'ячок, з яким вона постійно тішиться. Дженні ж хоче позбутися гризуна. Проте, одного разу, заснувши, Мінні потрапляє у світ, де народжуються сни всіх людей. Потрапити в цю країну неможливо та суворо заборонено, але дівчинці щастить. І вона вирішує створити сон для своєї нової сестри, в якому Мінні розповість, що не потрібно кривдити її улюбленого хом'ячка.
"Аінбо: Дух Амазонки" (18 лютого 2021 року)
За жанром мультфільм комедія, анімація, розповідає про життя доньки вождя племені в лісах Амазонії. Аінбо не знала раніше про існування інших людей. А зараз вона знайомиться з жорстокість та жадібністю людей, які хочуть знищити ліс та її дім. Аінбо не може змиритися з цією ситуацією та вирішує боротися. Її допомагають вірні друзі та Дух-матір місцевих лісів.
"Пончари: Глобальне заокруглення" (11 лютого 2021 року)
Анімація Девіда Сільвермана, Раймонда С. Персі про кумедних створінь Пончарів. Вони круглі та пухнасті. Їм вдається побачити своє майбутнє, в якому вони музейні експонати поруч з динозаврами. Тож Пончари вирішують змінити свою історію та вирушають в пригоди всіма епохами. Їм стають цікаві печерні люди та сучасні квадрокоптери.
" Рая та останній дракон" (5 березня 2021 року)
Мультфільм-фантастика Поля Брігса, Діні Уелліса змусить вас потрапити до Землі, яку населяє древня цивілізація. Воїн Рая — прекрасна та чарівна дівчина, прагне знайти останнього живого дракона в цьому світі. Але поки що в неї це не виходить, бо вона не знає, де його шукати. А у воді живе Сісу, яка одна вижила у водній товщі. Що на неї чекає в майбутньому — вона не знає. Можливо вона стане людиною.
"Бебі Бос 2: Сімейний бізнес" (25 березня 2021 року)
Анімація для юних глядачів про невгамовне дитя. Якось він потрапив в родину під прикриттям суперагента. Що ж чекає малюка далі? Діти ростуть, а разом з цим з'являються нові проблеми та клопоти.
"Закусочна Боба" (8 квітня 2021 року)
Мультиплікація Лорена Бушара показує проблеми сімейного бізнесу Белчерів. Вони мають власну закусочну, продають бургери. І все б добре, якби не постійні халепи. До того ж поруч з їхнім закладом продає піцу Джиммі Престо. Хтось вважає, що головна проблема процвітання закусочної — це малі діти, які заважають відвідувачам, але проблема в іншому.
"Гуллівер повертається" (29 квітня 2021 року)
Жителі Ліліпутії потрапляють в халепу: їхній край занепадає та ще й трон посідає бовдур. Вони звертаються за допомогою до велетня Гуллівера. Та чи впорається він з проблемами друзів, коли й в самого не все гаразд. Анімація створена в Україні режисером Іллею Максимовим.
"Ліга Монстрів" (13 травня 2021 року)
Мультфільм про добрих, безпечних, привітних монстрів, які заполонили світ. Вони займаються боротьбою на ринзі й це їх головний вид спорту. Хлопець Вінні вирішує стати, як батько, і почати тренувати монстрів. Його мета — перемога монстра-аутсайдера, в якого ніхто не вірить.
"Супертварини" (21 травня 2021 року)
Комедія розповідає про собаку Супермена. Він відданий друг. І тут, дізнавшись про страшний злочин під час відпустки Супермена, собака та кицька беруться до роботи. Вони не лишаються осторонь великих справ.
"Лука" (17 червня 2021 року)
Хлопчик Лука відпочиває в затишному містечку Рив'єрі. Поруч із ним його друг, новий приятель. Лука вражений новими пригодами, які залишаться назавжди в його спогадах. Єдина проблема майбутнього спілкування — його друг насправді монстр, що перебуває в морських глибинах.
"Посіпаки.Становлення лиходія" (1 липня 2021 року)
Мультфільм про невгамовних створінь. Посіпаки не знають, що таке спокій. Вони постійно шукають нового лиходія, щоб виконувати його забаганки.
"Космічний джем: Нові легенди" (15 липня 2021 року)
Продовження мультфільму про баскетбольне протистояння героїв Looney Tunes з мультиплікаційними створіннями.
"Монстри на канікулах 4" (5 серпня 2021 року)
Найрізноманітніші монстри завітають до Готелю Трансільванії, де власником є граф Дракула. Тут монстри відпочинуть від людського галасу та поринути у звичайну спокійну атмосферу.
"Енканто: Світ магії" (8 грудня 2021 року)
Анімація про юну дівчинку, яка живе в родині з магічними силами. Вони мешкають в Колумбії в гарному будинку. От тільки героїня не має ніякої суперсили.
"Співай 2" (23 грудня 2021 року)
Дикобразиха Еш, Горила Джоні, Свиня Розіта пам'ятають, як співочий конкурс змінив їхнє життя. Тварини не можуть сидіти спокійно на місці, коли в душі грає музика. Коала Бастер Мун планує теж організувати щось геніальне.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео