Миколаїв Інформ

Культовий іспанський баскетболіст завершує кар'єру

Культовий іспанський баскетболіст завершує кар'єру
334089 ПЕРЕГЛЯДІВ

Легендарний іспанський центровий Пау Газоль 5 жовтня проведе прес-конференцію, на якій оголосить про завершення кар'єри. Про це повідомив журналіст видання El Mundo Лукас Саєс-Браво.

Газоль-старший починав кар'єру в Барселоні, а в 2001 році перебрався в Мемфіс. Пізніше іспанець разом з Кобі Брайантом двічі ставав чемпіоном НБА з Лейкерс, після чого пограв в Чикаго, Сан-Антоніо і Мілуокі.

Всього в НБА Газоль провів 1226 матчів, набираючи в середньому за гру по 17,0 очка, 9,2 підбирання і 3,2 передачі. Він шість разів їздив на Матч всіх зірок і чотири рази входив до збірної сезону.

На міжнародному рівні Пау Газоль ставав чемпіоном світу, тричі вигравав Євробаскет і тричі ставав призером Олімпійських ігор (0-2-1).

Теги: іспанський баскетболіст, баскетболіст,Баскетбол,Баскетбольный клуб , новости,Новости спорта, новини,Новини спорту,спорт,Спортивные новости,Спортивні новини,Легендарний іспанський центровий Пау Газоль,Легендарний іспанський центровий Газоль,іспанський центровий Пау Газоль,іспанський центровий Газоль,центровий Пау Газоль,центровий Газоль,Пау Газоль,Пау Газоль Вікіпедія,Газоль Вікіпедія,Газоль ,кар'єра,El Mundo ,Лукас Саєс-Браво,Саєс-Браво,Мемфіс,НБА ,Лейкерс,Барселона,Чикаго, Сан-Антоніо ,Мілуокі,Олімпійські ігри
Автор: admin.sportcomua

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео