Миколаїв Інформ

Замовити таксі Київ : ТАКСІОМА: сервіс доступного авто, який підлаштовується під потреби клієнта

Замовити таксі Київ : ТАКСІОМА: сервіс доступного авто, який підлаштовується під потреби клієнта
334081 ПЕРЕГЛЯДІВ

Кожен бренд має свою історію створення та розвитку, свої сильні і слабкі сторони, свою місію та цінності, які намагається донести до споживача. 

Таксіома – доволі молодий сервіс доступного авто, який підлаштовується під потреби клієнта. На його рахунку – десятки тисяч вдалих поїздок,  позитивні відгуки замовників авто та невпинний рух вперед.

А чи відомо вам що означає  назва бренду?  - Ми привідкриємо секрет,  який не розповідали ще нікому. 

Слово «таксі» просте і зрозуміле кожному. Хоча сьогодні актуально говорити не лише про таксі як засіб громадського транспорту, а про цілу сервісну систему, яка відповідає за перевезення клієнтів, їх зручність та безпеку.

«Ом» - слово сили, у східній культурі його вважають священним. 

ТАКСІОМА - читається легко і звучно. Проте має свій жіночий стержень, як і автівки – вибагливі, інколи примхливі, але вірні своєму власнику.

Бренд створювався чоловіками. У ньому закладена філософія комфорту, що надихає прагнути більшого, невпинно розширювати географію. 

Жителі 18 міст України нині активно викликають авто для поїздок через зручний мобільний додаток Таксіома, - спеціально розроблений, щоб бути максимально комфортним.

Отож, якщо ви досі переплачуєте за таксі, то з Taксіома ціною можна керувати самому: залишити встановлений тариф за поїздку, змінити його на рекомендовану вартість або запропонувати свою ціну. 

Ну а якщо потрібне авто не лише вам, а й членам родини, у додатку Таксіома наявна можливість створити одразу кілька замовлень на різні адреси.

Для тих, хто звик цінувати свій час, доступна опція попереднього бронювання транспортного засобу. 

Кур’єрські послуги, авто з дитячим кріслом, можливість без проблем посадити в машину домашнього улюбленця, отримати чек за поїздку чи викликати містку автівку для об’ємного багажу, подорожі за містом або міжміські поїздки, - усе це доступно з Таксіома.

А ще, тут є  можливість запросити  друга користуватись додатком та отримувати бонусні кошти, організувати доїзд співробітників до офісу незалежно від роботи громадського транспорту. Пакет «Корпоративний», розроблений для керівників, які турбуються про своїх співробітників та бажають  налагодити планову роботу офісу без запізнень. І що не менш важливо – отримати детальний звіт поїздок співробітників за адресами та витрачену на них суму.

Алгоритм роботи сервісу побудований таким чином, щоб авто, при наявності  у секторі, де здійснюється замовлення, подавалось якомога швидше.

Отримайте безкоштовно  універсальний додаток в одну хвилину без зайвих проблем з реєстрацією за посиланням:

СЕО Таксіома турбується про комфортні та безпечні поїздки 24/7.

Долаємо відстань разом!

Більше інформації про сервіс доступного авто на веб ресурсах:

https://taxioma.ua/

https://www.facebook.com/taxioma.official

https://www.instagram.com/ig.taxioma/

https://www.youtube.com/channel/UCRPV5TmiJTI4fNMlzVPU4FQ/videos

Теги: Замовити таксі,Замовити таксі Київ,Замовити таксі у Києві,Закавать такси Киев,Заказать такси,Заказать такси в Киеве

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео