Миколаїв Інформ

Довгоочікуваний ремонт доріг на Київщині

Довгоочікуваний ремонт доріг на Київщині
289675 ПЕРЕГЛЯДІВ

В Київській області нещодавно завершився капітальний ремонт дороги між Макарівською та Немішаївською громадами. Детальніше: це автомобільний шлях загального користування місцевого значення О100507 Немішаєве-Миколаївка з під’їздом до селища Хмільна.

 

Дану інформацію повідомив Василь Володін — очільник Київської обласної державної адміністрації, 25 листопада.

 

Василь Геннадійович відразу уточнив, що надзвичайно необхідним є те, щоб різні населені пункти в даній області мали відповідне авто сполучення. Через це в межах проєкту “Велике будівництво” влада різними способами покращує не тільки соціальну, а й дорожню інфраструктуру. Величезною проблемою в даній сфері є дороги загального використання місцевого значення, яку вони й намагаються владнати якомога швидше. Саме тому, автошлях Немішаєве-Миколаївка є яскравим прикладом автомобільного шляху, який потребує перетворень. Щодо ремонтних робіт на цій місцевості, то вони вже закінчуються. Отже, скоро дану ділянку буде введено в експлуатацію.

 

Загалом протягом проведення ремонтних робіт на цьому авто сполученні були встановлені автобусні зупинки та необхідні дорожні знаки, і влаштовано 3.1 верхнього шару спеціального дорожнього покриття. На цей момент вирішується проблеми освітлення дорожнього шляху. Також, зазначається, що повна вартість ремонту доріг на цій території становить 33,2 мільйона гривень.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео