Миколаїв Інформ

Чому громадянину Німеччини заборонили виїжджати з України?

Чому громадянину Німеччини заборонили виїжджати з України?
299055 ПЕРЕГЛЯДІВ

Через порушення норм українського законодавства, громадянину Німеччини тимчасово заборонили виїзд додому. Кордони України були закриті для чоловіка доти, допоки він не повернув відповідну суму грошей.

Річ у тім, що, розлучившись з дружиною, іноземець за рішенням суду мав сплачувати на утримання своєї доньки 1,5 тисячі гривень щомісячно, але неодноразово прострочував платежі. Так, утворилася заборгованість по аліментах у розмірі 15 тисяч гривень. Борг став приводом для застосування до батька передбачених чинним законодавством заходів примусу. Зокрема правники Варвинського відділу державної виконавчої служби Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) обмежили чоловіка у праві перетину кордону.

Розуміючи наслідки правових санкцій, іноземець кардинально змінив своє відношення до обов’язку з фінансового забезпечення родини – погасив борг у повному обсязі. Тільки після сплати дитячих коштів, чоловік без перешкод зміг пересуватися між країнами.

З початку 2021 року завдяки роботі державних виконавців Варвинського відділу ДВС неплатники аліментів повернули своїм дітям майже 5 мільйонів гривень.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео