Миколаїв Інформ

Легендарний гурт ABBA випустив нове музичне відео зі шляхетною метою

Легендарний гурт ABBA випустив нове музичне відео зі шляхетною метою
388946 ПЕРЕГЛЯДІВ

Ще тільки нещодавно ABBA здивували свої шанувальників тим, що повертаються на сцену. І вже вирішили порадувати шанувальників тим, що випустили новий кліп на одну з пісень нового альбому.

Складно знайти людину, що не знала б про гурт ABBA. Хоча б одну їх пісню, легендарну "Happy New Year" чули  знають всі, навіть ті, хто не знають виконавця. А насправді ж цей квартет створений ще у 1972 році є однією з найуспішніших груп за всю історію. Свого часу вони навіть перемогли на Євробаченні, де були представниками своєї країни – Швеції. Гурт мав величезну популярність, проте насправді активно діяв лише 10 років. Але це не завадило йому стати культовим. Пісні знають і люблять, їх перевипускали неодноразово, хоча гурт вже і не існував як такий. Але ще у 2016 учасники оголосили, що квартет повертається. І це справді сталося – у кінці осені 2021 вийшов новий альбом з назвою "Voyage". Перший повноцінний альбом за 40 років.

Тепер же квартет випустив ще й кліп. Композиція, на яку він відзнятий є справді різдвяною й тематика відео це підкреслює. Пісня, що має назву "Little Things", розповідає слухачеві про те, що навіть дрібнички створюють свято. Вона пронизана новорічним, різдвяним духом. Так само як і відео.

У кліпі підлітки створюють свій "концерт" гурту, приміряючи образи учасників. І це виглядає дуже мило. Проте насправді це відео має благородну мету. Абсолютно всі доходи від нього підуть на захист дівчат від сексуального насилля, кошти направлятимуться до дитячого фонду ЮНІСЕФ. І не дивлячись на те, що звичних і таких улюблених учасників гурту в кліпі немає, за кілька днів він вже набрав майже 1,5 мільйонів переглядів.

Новинку від легендарного квартету, що надихває на різдвяний настрій, можна побачити на відеохостингу YouTube.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео