Миколаїв Інформ

В Києві відбувся національний відбір Євробачення 2022. Хто ж поїде до Італії представляти Україну?

В Києві відбувся національний відбір Євробачення 2022. Хто ж поїде до Італії представляти Україну?
237558 ПЕРЕГЛЯДІВ

Справді в суботу відбувся фінал  нац відбору де обирали представника на конкурс від України. Не обійшлось знову без скандалів. Але все по черзі. За кого вболівали ви?

Почнемо з того, що ведучими національного відбору стали Тімур Мірошниченко та Марія Єфросиніна. Зірковий склад журі виглядав так: співачка та переможниця Євробачення 2016 Джамала, співачка та народна артистка України Тіна Кароль та представник від суспільного Ярослав Лодигін.

Шанувальники конкурсу могли дивитись прямий ефір на «Суспільному» або ж на Youtube.

Фіналістів було 8. Серед них: рок- гурт Cloudless ,Michael Soul, гурт Our Atlantic, Barleben, Kalush Orchestra,  співачка Roxolana, Wellboy та Alina Pash.

Першими виступали рок–гурт  Cloudless та через технічні проблеми їм довелось виступати другий раз. Всі учасники виступили з гарними номерами і до кінця не можна було зрозуміти хто ж виграє, навіть після того, як були оголошені оцінки журі. На думку професійних суддів та по їх оцінкам можна зрозуміти, що їм найбільше сподобалися виступи Аліни Паш та Антона Вельбоя, які отримали по 7 та 8 балів. Після цього глядачі насолоджувалися виступами Джамали та Тіни Кароль в прайм таймі. Опісля виступів почалося те, що обурило суспільство.

Ведучий Тімур Мірошниченко помилився в оголошенні балів від глядачів, потім змінив думку та почав оголошувати бали, які йому диктували в навушник. Дивно чи не так?

Потім сталось взагалі, те що не вкладається в голові фанатів конкурсу та артистів.  Представник «Суспільного» та член журі Ярослав Лодигін почав записувати бали на листочку. Як ви на це дивитесь? Також з екрану після помилки зникла табличка з результатами. І ще багато дивних збігів.

Перше місце посіла співачка зі скандальною репутацією Alina Pash, вона отримала в підсумку найвищу оцінку 15 балів. Що ж варто привітати з перемогою артистку навколо якої багато негарних чуток. Вона була внесена у базу «Миротворець» за виступи в Криму 2015 року та провокуючі фото в соціальних мережах на Червоній площі, що у Москві. Подивимось чи не повториться ситуація, як зі співачкою Maruv, яка мала їхати представляти Україну, але не поїхала через свої виступи у Росії.

Як заявили представники «Суспільного» Аліна надала всі докази своєї поїздки до Криму і порушень не виявлено. Прикордонна служба це все підтвердила. І це ще не всі скандали.

Артисти гурту Калуш Оркестра збираються подавати до суду, вони заявили, що результати були сфальсифіковані. Нагадаю гурт Калуш Оркестра посіли друге місце у відборі. Вони отримали шалену підтримку від глядачів, найвищий бал по глядацькому голосуванню. Також лейбл даного артиста підготував електронну  петицію до Президента. Цікаво чим закінчиться ця історія.

Хочу додати чому ж Kalush Orchestra вирішили вирішувати проблему в судовому порядку. Як заявив артист, то йому відмовились показати офіційні результати і просто закрились в кабінеті. Також артисту здалось підозрілим, що у ведучого Мірошниченко та Лодигіна була спільна гримерка.

Також на підтримку артистів гурту Калуш Оркестра, втрутився громадський діяч Сергій Стерненко, який заявляє, що всі докази, які представила переможниця відбору є підробленими. Так це чи ні дізнаємось згодом. Цю інформацію взято до уваги. Стерненко також сподівається , що Паш відмовиться представляти нас на конкурсі. Але якщо правда на її стороні, чому вона має відмовлятись? Я вважаю все потрібно ретельно перевірити, поки що це пусті слова.

Аліні залишається побажати удачі та перемоги у Турині в травні. Сподіваємось, що артистка гідно представить нашу країну. Віримо в перемогу.

 

 

 

 

 

 

 

Теги: Аліна Паш,Євробачення,Суспільне,скандал

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео