Миколаїв Інформ

ДО МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ ДНІПРА ДОПРАВЛЕНО 350 000 МЕДИЧНИХ МАСОК

ДО МЕДИЧНИХ ЗАКЛАДІВ ДНІПРА ДОПРАВЛЕНО 350 000 МЕДИЧНИХ МАСОК
431247 ПЕРЕГЛЯДІВ
В межах гуманітарних ініціатив Командування об’єднаних сил Збройних Сил України до міста Дніпро прибув п’ятитонний гуманітарний вантаж, який складається з 350 тисяч захисних масок-распіраторів класу FFP2.
За словами командувача об'єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, вантаж призначений для Військово-медичного клінічного центру Східного регіону, а також для цивільних лікарень міста Дніпро.
- Як відомо, медичні працівники перебувають в складних умовах рятуючи життя наших військовослужбовців, а також цивільних громадян. Надаючи допомогу пацієнтам, вони часто наражають себе на небезпеку. Тому вкрай важливо захистити медиків, які першими контактують із хворими на інфекційні хвороби. Вони у найбільшій зоні ризику і повинні бути надійно захищені, - наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Командувач додав, що фільтрувальні напівмаски класу FFP2 захищають людину від вдихання найдрібніших частинок, а отже й від шкідливих інфекцій. Їхня ефективність становить не менш як 94%, яку не можуть забезпечити звичайні одноразові маски.
- Гуманітарну допомогу передано благодійним фондом «Міжнародна асоціація підтримки України» керівницею якого є Ольга Чуйко. Доставка вантажу здійснювалася «Асоціацією міжнародних автомобільних перевізників України» на чолі з президентом Леонідом Костюченком у тісній координації з Міністерством реінтеграції тимчасово окупованих територій України, - підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Разом переможемо!

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео