Миколаїв Інформ

Перевірка армійських підрозділів на північному напрямку

Перевірка армійських підрозділів на північному напрямку
322624 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв перевірив бойову готовність та злагодженість дій підрозділів із відбиття можливого вторгнення противника на північному напрямку з території рф та республіки білорусь.

– Мета нашої роботи на цьому опорному пункті  перевірка організації бойової служби та виконання завдань підрозділом, а саме – наскільки злагоджений особовий склад, чи знають командири як правильно управляти підлеглими і як вони діятимуть у разі необхідного посилення, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

За сценарієм тренувань ворог прорвав кордон, намагаючись просунутися до позицій українських захисників. Своєю чергою наші військовослужбовці стримали загарбників, відбивши ворожий наступ за підтримки артилерії.

– Командир підрозділу, правильно оцінивши обстановку, зрозумів де саме зосередити основні зусилля, які цілі можуть бути в результаті підготовки до вогневого ураження, як потрібно посилювати та перекидати сили з одного флангу на інший, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач додав, що за результатами навчань захисники вкотре підтвердили свою боєготовність, професійну майстерність та всі необхідні навички.

 – Ця готовність підтримується щоденно й у разі потреби вона буде посилена шляхом виділення додаткових сил і засобів, – підкреслив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Цього ж дня також відбулася перевірка одного з підрозділів прикордонної служби, який виконує завдання з охорони державного кордону безпосередньо на водній ділянці, що розділяє Україну і білорусь.

– Для того, щоб бачити в реальному режимі часу дії збройних сил і прикордонної служби рб тут організовано постійне патрулювання. Охорона українського кордону організована  нашими прикордонниками за відповідними правилами. Вони виходять на патрулювання прибережної зони тричі на добу. Щоб охопити якомога більшу територію, для моніторингу використовують квадрокоптери, – повідомив командувач.

Крім цього, за словами генерал-лейтенанта Сергія Наєва, на цій ділянці вже пройшли певні заходи щодо фортифікаційного обладнання, а також щодо їх посилення різними вогневими засобами.

Теги: Агресія росії в Україні,генерал-лейтенант Сергій НАЄВ, Вірю в ЗСУ, Збройні Сили України,Північний напрямок

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео