Миколаїв Інформ

Australian Open: Ціціпас переграв росіянина та став першим фіналістом мейджора

Australian Open: Ціціпас переграв росіянина та став першим фіналістом мейджора
198880 ПЕРЕГЛЯДІВ

Грецький тенісист Стефанос Ціціпас у чотирьох сетах здолав Карена Хачанова та здобув путівку до фіналу Відкритого чемпіонату Австралії.

Australian Open-2023, 1/2 фіналу, чоловіки

Хачанов – Ціціпас – 1:3 (6:7, 4:6, 7:6, 3:6)

">

 

Конкурентний матч тривав 3,5 години. У першій партії суперники двічі обмінялися брейками та довели справу до тай-брейку. Там Ціціпас повністю домінував і легко схилив шальки терезів на власну користь (7:2).

А ось другий сет опоненти провели консервативніше. І грек, і росіянин зосередилися передусім на власних подачах. Утім, Ціціпас додав у найвідповідальніший момент. У дев'ятому геймі він дотиснув Хачанова та оформив брейк. Далі ж "під нуль" узяв свою подачу та закрив партію.

Росіянин відповів у третьому сеті. Обмін брейками в середині партії призвів до другого тай-брейку. Тут Хачанов бився до останнього й навіть відіграв два матч-пойнти грецького тенісиста. Зрештою, росіянин зміг продовжити поєдинок, здобувши мінімально необхідну перевагу (8:6).

Але на четвертий сет представника РФ не вистачило. Ціціпас із брейком упевнено повів (3:0), а потім зосередився на власних подачах. Такий підхід швидко дав плоди. Грек здолав російського тенісиста всього за 38 хвилин і оформив другий у кар'єрі вихід у фінал турніру "Великого шолома".

Теги: Australian Open,Теннис,Теніс, Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Ціціпас переграв росіянина та став першим фіналістом мейджора,Ціціпас переграв росіянина ,Ціціпас ,Ціціпас Вікіпедія,Грецький тенісист Стефанос Ціціпас,тенісист Стефанос Ціціпас,Грецький тенісист ,Стефанос Ціціпас,Стефанос Ціціпас Вікіпедія,Карен Хачанов,Хачанов,Карен Хачанов Вікіпедія,Australian Open-2023,Хачанов – Ціціпас – 1:3,Хачанов – Ціціпас ,Великий шолом,Костюк,Костюк Вікіпедія,Марта Костюк,Марта Костюк Вікіпедія
Автор: admin.sportcomua

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео