Миколаїв Інформ

Центровий "Мілуокі" оформив видовищний слемданк на повороті: момент дня в НБА

Центровий "Мілуокі" оформив видовищний слемданк на повороті: момент дня в НБА
349344 ПЕРЕГЛЯДІВ
 

Хіт-парад найкращих миттєвостей ігрового вечора в Національній баскетбольній асоціації очолив центровий "Мілуокі Бакс" Брук Лопес.

Досвідчений "п'ятий номер" вісконсинців підкорив епізодом у фінальній чверті. Він отримав передачу від Міддлтона та сміливо пішов під щит "Торонто". Там Лопес класно відтіснив Сіакама та з розвороту набрав два пункти.

Страннями центрового та інших зірок "Бакс" здобули домашню перемогу (118:111). "Мілуокі" залишився лідером Східної конференції НБА. "Рапторз" тут наразі посідають 9-те місце та теж проходять у плей-офф сезону.

Сам Лопес провів на паркеті понад 31 хвилину та став найрезультативнішим у зустрічі. За цей час він встиг набрати 26 очок, зробив 5 підбирання і віддав 2 передачі. У складі "Торонто" найбільше набрав Фред Ванвліт (23 пункти).

Хто такий Брук Лопес

Уродженець Каліфорнії, на студентському рівні виступав за "Стенфорд Кардінал". Обраний "Нью-Джерсі Нетс" під 10-м номером драфту НБА-2008.

У складі команди, що трансформувалася в "Бруклін", провів 9 років. Сезон 2017/18 відіграв за "Лейкерс". Перед кампанією 2018/19 опинився в лавах "Мілуокі" та по завершенні сезону підписав 4-річний контракт на 52 млн доларів. Став із "Бакс" чемпіоном асоціації (2021).

Лопес народився на хвилину швидше за свого брата-близнюка – Робіна. Нинішній сезон він проводить за "Клівленд". Обидва Лопеси фанатіють від "Діснея".

Джерело

Теги: Брук Лопес і Кріс Міддлтон здолали Торонто,Брук Лопес ,Брук Лопес Вікіпедія,Кріс Міддлтон ,Торонто,Кріс Міддлтон Вікіпедія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Баскетбол,Клівленд,Лейкерс,Нью-Джерсі Нетс,Нью-Джерсі ,Нетс,НБА-2008,НБА,Баскетбольна асоціація,Національна баскетбольна асоціація,Стенфорд Кардінал,Стенфорд ,Кардінал,Бруклін,Мілуокі,Рапторз,Бакс,слемданк ,момент дня,момент дня в НБА
Автор: admin.sportcomua

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео