Миколаїв Інформ

Сергій Наєв зустрівся з героєм-гранатометником

Сергій Наєв зустрівся з героєм-гранатометником
425729 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся з гранатометником Григорієм Бабичем, який брав участь у боях з російськими окупантами за Соледар та Бахмут, який змусив їх відступити із суттєвими втратами, як це зробили нещодавно ЗСУ на Таврійському напрямку.

Про це Наєв повідомив на своїй сторінці у Facebook.

"Мав честь зустрітися зі справжнім воїном Григорієм Бабичем – гранатометником окремої механізованої бригади. У боях за Соледар та Бахмут ця мужня, неординарна людина проявила себе як справжній лідер, сміливо повівши за собою інших", - написав він.

За словами генерала-лейтенанта, позиції роти старшого солдата Бабича намагалася захопити російська армія, але він утримав особовий склад підрозділу на позиціях, а противника змусив відступити із великими втратами.

"На вигляд він – звичайний хлопець, але скільки сили, рішучості й відваги в його очах. Його проникливий погляд розповідає про пережите. Там було страшно, цілодобово працювала ворожа артилерія та авіація. А особливо страшно було втрачати своїх побратимів", - зазначив Наєв.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео