Миколаїв Інформ

Поранений український боєць став на коліна перед донькою загиблого побратима

333153 ПЕРЕГЛЯДІВ

Щемлива зустріч сталася під час благодійного концерту, на ньому збирали кошти на авто для ЗСУ.

Український військовий проїхав пів-України до Кропивницького, щоб привітати з випуском Настю - доньку загиблого на Донбасі побратима Віктора Малиша. 

Як йдеться в сюжеті ТСН, дівчина танцювала на благодійному концерті для допомоги ЗСУ, коли боєць вручив їй букет троянд та став на коліна. Розчулена випускниця обійняла побратима свого загиблого батька.

Журналісти розповіли, що Віктору Малишу було 58 років, він з перших днів повномасштабної війни "штурмував" військкомати, врешті його взяли на службу. Боєць загинув у жовтні 2022 року, його авто наїхало на ворожу міну. Тоді його побратим Дмитро "Одесит" дивом вижив, щоправда, отримав перелом хребта та інші поранення. 

"Одесит" розповідає, що дізнався про випуск у доньки свого загиблого побратима й вирішив привітати її від імені всієї 115-ої бригади мінометної батареї.

"... Він після операції живе в іншому місті. Тому мені дуже приємно тут його бачити", - каже Настя.

Побратими загиблого Віктора вирішили допомагати його родині, вони вже зібрали кошти на відпочинок його доньки у Карпатах.

Як поранений у Бахмуті хореограф розчулив мережу зустріччю зі своїми учнями

Раніше відео, як хореограф Віталій Правдін, що воював на передовій, на милицях зустрічається зі своїми вихованцями, облетіло мережу. Він 4 роки тому заснував свою хореографічну школу, але торік 24 лютого пішов добровольцем на фронт.

 

Теги: 115 бригада ЗСУ, Вірю в ЗСУ

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео