Миколаїв Інформ

Пральний порошок і кольоровий одяг: як зберегти яскравість речей?

Пральний порошок і кольоровий одяг: як зберегти яскравість речей?
439779 ПЕРЕГЛЯДІВ

Прання кольорової білизни є важливим завданням, яке допоможе зберегти привабливий зовнішній вигляд речей максимально довго. Для цього дуже важливо правильно підібрати порошок. Широкий асортимент побутової хімії від перевірених виробників, зокрема й порошки для кольорової білизни, представлений на сайті www.watsons.ua/ru/dom/sredstva-dlya-stirki/stiralnye-poroshki/c/B1001

Рекомендовано ретельно вивчити склад засобу. Наприклад, фосфати можуть пошкоджувати тканини, тому кращими є порошки з їх мінімальним вмістом або безфосфатна побутова хімія.

Наступним нюансом, про який не варто забувати, є температурний режим прання. Є засоби для прання, які працюють лише за певних температур води, в іншому разі їхня ефективність знижується. Щоб не морочитися з цим питанням, можна придбати порошок, який підходить для прання за будь-яких температур.

Також важливі властивості порошку для кольорових виробів. Спеціальні суміші набагато м'якші, завдяки чому виключається ймовірність пошкодження тканин. У продажу представлено безліч виробників концентратів для прання кольорових речей, тому обов'язково ознайомтеся з відгуками господинь. Підбирайте очищувальні засоби, які відповідають потребам і доступному бюджету.

Як зберегти яскравість кольору під час використання порошку?

Спеціалізований порошок для кольорових речей є важливим елементом догляду. Правильний підхід дозволить зберегти яскравість кольорів на тривалий час. Щоб уникнути тьмяності речей після кількох прань, ознайомтеся з такими порадами:

1. Приділіть увагу вибору правильної речовини. Універсальні порошки можуть агресивно впливати на яскраві кольори, погіршуючи зовнішній вигляд речей всього за кілька прань. Оптимальною є спеціальна побутова хімія для кольорових тканин.

2. Не перевищуйте допустиму вагу білизни. При перевантаженні пральної машини істотно знижується ефективність прання.

3. Ознайомтеся з інструкціями виробника і дотримуйтесь їх. Засоби можуть мати свої особливості, тому для досягнення найкращих результатів обов'язково їх врахуйте.

4. Не змішуйте кольори. Поділ речей за кольорами та окреме прання білої білизни допоможуть зберегти їхню яскравість і привабливий вигляд.

5. Періть на низькотемпературних режимах. У гарячій воді речі можуть втрачати колір.

6. Сушіть речі в приміщенні або під накриттям. Сушіння під прямими сонячними променями призводить до вицвітання речей, тому обов'язково підберіть місце в тіні.

Ці прості поради допоможуть зберегти речі яскравими та привабливими, завдяки чому ви матимете бездоганний зовнішній вигляд протягом тривалого часу.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео