Миколаїв Інформ

Німецькі квоти на українські перевезення збільшені

Німецькі квоти на українські перевезення збільшені
28323 ПЕРЕГЛЯДІВ

Наступного року квота із боку Німеччини на перевезення українцями транспортних засобів буду збільшена до 90 тисяч дозволів.

Засідання Змішаної Комісії з питань міжнародних автомобільних перевезень, на якому були присутні українські та німецькі представники, завершилось вигідним для України рішенням. Згідно із заявами співробітників прес-служби Міністерства інфраструктур, було прийнято зріст числа квот до 90 тисяч.

Таким чином із 2020 року українці, які займаються перевезенням транспортних засобів, матимуть змогу отримати на 9800 квот більше, ніж раніше.

Німецьке правління, як додає прес-служба, підвищує число дозволів на чотири тисячі. Ті перевізники, які займаються переправленням транспортних засобів норм ЄВРО-4 та ЄВРО-5, отримають більше на дві тисячі на кожен із цих двох видів.

Останні роки між Україною та Німеччиною був помічений зріст кількості товарного обміну, що й спричинило зібрання засідання та прийняття ним рішення в сторону збільшення числа дозволів на переправлення автомобілів між країнами.

Додається, що дві сторони встановили, що квоти поширюються на перевезення туди й назад у транзитних сполученнях або сполученнях між сторонами.  Також передбачено об’єднання двох відмінних різновидів рейсів у прямому та зворотному напрямках.

Установлено, що перевезення може відбуватися в інші держави або із них за умови, що автомобіль пройде реєстрацію АТЗ.

 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео