Миколаїв Інформ

Під Києвом проходить цикл новорічних шоу

Під Києвом проходить цикл новорічних шоу
29018 ПЕРЕГЛЯДІВ

Справжня новорічна феєрія панує в Древньому Києві Князівства Київська Русь («Парк Київська Русь»). З 14 грудня в найбільшому історико-розважальному комплексі під Києвом проходить цикл святкових шоу-програм «Зимова казка» для дітей і дорослих, що включає також і Новорічну ніч 31 грудня.

Протягом всієї «Зимової казки» до Водохреща, 19 січня, історичні та казкові персонажі будуть зміняти один одного в залежності від тематики свят.

Вже з 14 грудня в Князівстві відкрита Головна Резиденцію Нового Року, де добрий чарівник зустрічає дітей і дорослих, а кожен гість може опустити свого листа у чарівну скриньку здійснення мрій.

На гостей чекає справжня казка в стилі Київської Русі, з кінно-трюковими шоу, театралізованими постановками з костюмованими історичними персонажами, традиційними слов'янськими забавами, живим вокалом і запальними хороводами. Можна буде сфотографуватися з конячками, віслюком, козою, антуражними дерев'яними скульптурами та на тлі монументальної архітектури.

А ще на відвідувачів чекають: прогулянки на конях верхи, в санях або екіпажах, гарячі напої та смачні страви з вогнища, середньовічні настоянки, канатний спуск «Політайло» і швидкісна гірка «Змій Горинич», святкова фотолокація, майстер-класи, локація знахарки-віщункі , флеш-моби, ігри, конкурси та розіграші подарунків.

Жителі Князівства запалять жаркі багаття на території та запросять усіх гостей взяти участь у зимових забавах і веселих хороводах.

Древньокиївські кухарі порадують усіх гарячими напоями та смачними стравами з багаття в теплій Княжої корчмі та на середньовічних кухнях.

Родзинкою казкової програми стане захоплююча музична вистава «Гоголь-моголь» зі спецефектами та вогнями. Разом з людьми, акторами-каскадерами, у виставі візьмуть участь коні рідкісних стародавніх порід. Мюзикл за мотивами всесвітньо відомого твору «Вечори на хуторі біля Диканьки» М. Гоголя наповнений іскрометним гумором і несподіваними сюжетними лініями, та буде цікавим як дітям, так і дорослим. Всі гості зможуть стати учасниками дійства.

Вистава проходить 14-15 грудня, 19 грудня, 21-22 грудня, 25 грудня, 28-29 грудня, з 2 по 7 січня і 11-12 січня.

19 грудня гостей Князівства зустрічає Святий Миколай і дарує справжню зимову казку. І дітей, і дорослих чекає справжня святкова феєрія з інтерактивним мюзиклом з вогняними спецефектами, кінними виступами, живим вокалом. А також: прогулянки на конях, смачні страви з багаття, гарячі напої, зимові забави, майстер-класи, ігри, танці та розіграші.

20, 23, 24, 26, 27 і 30 грудня дорогі гості зможуть відвідати «Казкове місто», зайти до Резиденції Нового року і поспілкуватися з добрим сивобородим чарівником. Можна буде зробити яскраві фотографії та отримати заряд позитивної енергії.

21, 22, 28 і 29 грудня в Князівстві пройде святкове новорічне дійство "Зимова казка" із показом інтерактивного мюзиклу «Гоголь-моголь», кінно-трюковими виступами, катанням на конях, майстер-класами, хороводами, іграми та розіграшами.

25 грудня пройде святкова вистава "Різдво в Древньому Києві" за мотивами слов'янської міфології, з кінно-трюковими виступами, з костюмованими персонажами, показом інтерактивного мюзиклу. Також перед гостями Древнього Києва оживе справжній Різдвяний вертеп із Дівою Марією та святим немовлям, пастухами, волхвами. Відвідувачі стануть свідками боротьби добра зі злом і перемоги добра у фіналі. Вертеп пройде давньослов'янською мовою. Після чого на глядачів чекає майстер-клас із вивчення і співу Різдвяних колядок.

Якщо ви хочете зустріти Новий 2020 рік грандіозно, яскраво, оригінально і запам'ятати це свято назавжди, то вам – до Князівства Київська Русь. Тут можна зібратися великою компанією або знайти нових друзів і від душі повеселитися.

У ніч з 31 грудня 2019 р з 20:00 на 1 січня 2020 року в Князівстві пройде грандіозне шоу з новорічним маскарадом, шоу двійників, кінними виступами, живим вокалом, інтерактивним мюзиклом із вогняними спецефектами. Древній Київ засяє різнобарвними вогнями та гірляндами, багаттями та вогнищами. Також на гостей чекають смачні страви з багаття, гарячі напої та середньовічні настоянки, безкоштовне катання на конях (з 19:00 до 21:00), подарунки та частування для кожного, а на завершення – феєрверк.

Початок програми 31 грудня в 20:00. Закінчення близько 3:00.

Зігрітися можна буде в Головній Резиденції Нового Року, біля вогнищ, гарячими стравами та глінтвейном, запальними танцями, в теплій Княжій корчмі за попереднього бронювання.

Можна запланувати веселощі не на один день! Адже в Древньому Києві є можливість залишитися на ніч із комфортом у будинку готельного типу «4 кімнати», в антуражних середньовічних номерах або в хостелі, попередньо забронювавши місця. Також продовжити гуляння можна навіть до Різдва, Старого Нового року або Водохреща, адже всі ці дні на гостей чекає яскрава колоритна програма.

Головні заходи програми:

19 грудня 2019 року - Новорічна вистава "День Святого Миколая"

20 грудня 2019 року - Новорічна програма "Казкове місто"

21-22 грудня 2019 року - Новорічна вистава "Зимова казка"

23-24 грудня 2019 року - Новорічна програма "Казкове місто"

25 грудня 2019 року - Новорічна вистава "Різдво в Древньому Києві"

26-27 грудня 2019 року - Новорічна програма "Казкове місто"

28-29 грудня 2019 року - Новорічна вистава "Зимова казка"

30 грудня 2019 року - Новорічна програма "Казкове місто"

У ніч з 31 грудня 2019 р з 20:00 на 1 січня 2020 року - Новорічна ніч в Древньому Києві.

1 січня 2020 року - Новорічна програма "Казкове місто"

2-5 січня 2020 року - Новорічна вистава "Зимова казка"

6-7 січня 2020 року - Новорічна вистава "Різдво в Древньому Києві"

11-12 січня 2020 року - Новорічна програма. Старий Новий рік

18-19 січня 2020 року - Свято Хрещення в Древньому Києві

 

Древній Київ відкривається о 10:00. Програма розпочнеться о 13:00.

Ціна квитка на «Зимову казку»:

 повний квиток для дорослого:

14-24 грудня, 26-30 грудня, 2-5 січня, 11-12 січня, 18-19 січня - 190 грн.,

25 грудня, 6-7 січня квиток для дорослих - 200 грн.

для пенсіонерів та студентів - 150 грн.,

для дітей шкільного віку - 80 грн.,

для дошкільнят - безкоштовно.

Ціна квитка на Новорічну ніч: повний квиток для дорослого - 395 грн., для пенсіонерів і студентів - 250 грн., для дітей шкільного віку - 150 грн., для дошкільнят - безкоштовно.

Древній Київ у «Парку Київська Русь» розташований у с. Копачів, Обухівський район, Київська область.

Курсують маршрутки з Києва від станції метро «Видубичі», див. розклад на сайті.

Деталі на сайті parkkyivrus.com

 

Теги: Новий рік,Різдво,Водохреща,Свята,шоу,Київ,Київська Русь,історія,Україна,музей,коні,кінне шоу,розваги,катання на конях

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео