Миколаїв Інформ

Викрито злочинну схему заволодіння державними коштами під час проведення повірок вимірювальних засобів

Викрито злочинну схему заволодіння державними коштами під час проведення повірок вимірювальних засобів
40341 ПЕРЕГЛЯДІВ
За процесуального керівництва прокуратури Донецької області слідчими слідчого управління ГУ НП в Донецькій області за оперативним супроводом СБУ в Донецькій та Луганській областях розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 364 (зловживання владою або службовим становищем) КК України.
 
 
         
 
 
Досудовим розслідуванням встановлено, що у продовж 2017-2019 років посадові особи керівної ланки одного з державних підприємств Донецької області, вступивши у злочинну змову з керівниками приватного підприємства, організували протиправну схему надання послуг з проведення повірок засобів вимірювання на підприємствах, в установах і організаціях області.
 
 
Зловмисники створили підприємство, яке напряму укладало угоди з замовниками та отримувало на свої рахунки грошові кошти, при тому, що фактично вказані послуги виконувались працівниками державного підприємства.
 
 
Наразі на території офісних приміщень та за місцями мешкання фігурантів справи проводяться санкціоновані слідчим суддею обшуки, вилучаються фінансово-господарські документи, договори, акти повірок та інші.
 
 
Досудове розслідування триває, встановлюється загальна сума завданих державі збитків.
 
 

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео