Миколаїв Інформ

Петровський Олександр Володимирович: благодійний фонд «Солідарність» надав матеріальну допомогу юному винахіднику з Дніпра

Петровський Олександр Володимирович: благодійний фонд «Солідарність» надав матеріальну допомогу юному винахіднику з Дніпра
46044 ПЕРЕГЛЯДІВ

Благодійний фонд «Солідарність», який заснував Петровський Олександр Володимирович, постійно підтримує талановиту та ініціативну молодь.

Нещодавно організація надала допомогу юному науковцю та винахіднику Ігорю Шибку, який створив кілька розробок для Збройних Сил України.

Український меценат та підприємець Петровський Олександр Володимирович, а також Фонд «Солідарність», підтримали 15-річного юнака з Дніпра.

Талановитий учень 10 класу є багаторазовим учасником та переможцем різноманітних наукових конкурсів. Серед останніх його винаходів – система управління роботами, що можуть знадобитися військовим Збройних Сил України.

Ще одна новація, яку створив Ігор Шибко – помічних для незрячих людей. Цей пристрій працює на основі ультразвукових датчиків, як повинні попереджати людину про наявність перешкод на шляху. Як розповів сам хлопець, цей винахід, що виглядає як звичайні окуляри, повинен допомогти військовим, які втратили зір у зоні ООС. Надалі юнак планує продовжувати роботу над удосконаленням цього пристрою.

Благодійний фонд «Солідарність» надає матеріальну допомогу молодому вченому. Крім того, фонд подарував хлопцеві сучасний телефон як приємне та корисне заохочення.

 

Теги: Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Петровський Олександр Володимирович
Автор: redactor.volyn

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео