Миколаїв Інформ

Петровський Олександр Володимирович: підопічні центру соціальної реабілітації отримують регулярну допомогу від Фонду «Солідарність»

Петровський Олександр Володимирович: підопічні центру соціальної реабілітації отримують регулярну допомогу від Фонду «Солідарність»
39287 ПЕРЕГЛЯДІВ

У центрі соціальної реабілітації для дітей з інвалідністю регулярно бувають довгоочікувані гості: представники Міжнародного благодійного фонду «Солідарність» на чолі з його президентом Петровським Олександром Володимировичем не забувають про юних підопічних. Час від часу малюки отримують приємні солодкі подарунки від меценатів. 

Крім безпосередньо Олександра Петровського та інших представників Фонду, дітей з центру навідують також представники Української православної церкви, нагадуючи юним підопічним про важливість духовності. 

На одне з останніх свят до центру соціальної реабілітації завітали Олександр Володимирович та отець Сергій, священик Київського патріархату УПЦ.

Діти отримали не лише добрі слова та побажання, але й солодкі подарунки, іграшки та книжки. Отець Сергій покропив малюків святою водою та дав їм та вихователям цінні настанови. Окрему подяку священик висловив вихователям, які вкладають душу і чимало сил у покращення долі і соціальну адаптацію підопічних центру. 

За словами гостей, такі зустрічі будуть відбуватися частіше, оскільки допомога підростаючому поколінню, особливо дітям, що мають складну долю, - одна з основних турбот Фонду «Солідарність».

 

Теги: Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»,Олександр Володимирович Петровський

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео