Миколаїв Інформ

9 ЧЕРВНЯ У ДЮІ РОЗПОЧИНАЮТЬ СВОЮ РОБОТУ ОСВІТНІ ЦЕНТРИ «ДОНБАС-УКРАЇНА» ТА «КРИМ-УКРАЇНА»

9 ЧЕРВНЯ У ДЮІ РОЗПОЧИНАЮТЬ СВОЮ РОБОТУ ОСВІТНІ ЦЕНТРИ «ДОНБАС-УКРАЇНА» ТА «КРИМ-УКРАЇНА»
28049 ПЕРЕГЛЯДІВ

З 9 червня по 23 жовтня у Донецькому юридичному інституті працюватимуть Освітні Центри «Донбас-Україна» та «Крим-Україна». Завдяки яким ДЮІ надає можливість дітям із непідконтрольних Уряду України територій Автономної Республіки Крим; Донецької, Луганської областей та території вздовж лінії розмежування вступати до закладу вищої освіти за спрощеною процедурою.

Якщо абітурієнт має статус переміщеної особи і вступить на бюджет, то держава забезпечує соціальною стипендією, підручниками на безоплатній основі, безоплатний доступ до мережі Інтернет, систем баз даних у державних та комунальних закладах. А якщо абітурієнт має статус переміщеної особи і вступить до ЗВО на навчання за контрактом, то держава може надати пільговий довгостроковий кредит на здобуття освіти.

Абітурієнти, які мають державний атестат про повну загальну середню освіту та складали ЗНО, але з деяких причин отримали недостатньо високі бали, мають можливість додатково скласти вступні іспити в Освітньому Центрі Донецького юридичного інституту МВС України.

Шановні абітурієнти! Двері нашого інституту завжди відчинені для Вас, ми разом в вами пройшли нелегкий шлях становлення, розвитку та вдосконалення, тож зробіть правильний вибір на користь якісній освіті, успішному майбутньому заради рідного народу та на благо Україні.

ДЮІ МВС України

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео