Миколаїв Інформ

Петровський Олександр Володимирович: волонтери привітали військових, пацієнтів та персонал медичних установ з Великоднем та передали освячені паски

Петровський Олександр Володимирович: волонтери привітали військових, пацієнтів та персонал медичних установ з Великоднем та передали освячені паски
33705 ПЕРЕГЛЯДІВ

Цінний вантаж з масками, респіраторами та іншими засобами захисту отримала Дніпровська обласна лікарня імені Мечникова. Фонд «Солідарність» і його президент Петровський Олександр Володимирович регулярно надають допомогу цьому медичному заходу, оскільки це одна з основних лікарень в області, у якій проходять лікування хворі на коронавірус.

Крім масок та респіраторів, 500 упаковок антибіотиків для боротьби з вірусною пневмонією від імені Фонду передала лікарні ім. Мечникова його віце-президент Яна Іванілова. У числі препаратів – антибіотик «Амоксиклав», який є найкращим у лікуванні найбільш складних видів пневмонії. Крім того, до лікарні передали ще 6 видів антибіотиків, що затверджені МОЗ для боротьби з пневмонією, яка була спричинена COVID-19.

Головний лікар лікарні імені Мечникова Сергій Риженко впевнений, що завдяки такій допомозі медикам вдасться врятувати багато життів. Від фонду «Солідарність» до лікарні привезли також  монітори, захисні щитки, респіратори, бахали та рукавички.

Таку ж суттєву допомогу благодійна організація надає також іншій медичній установі – лікарні №16 міста Дніпра, яка також приймає пацієнтів, хворих на COVID-19, а також з підозрою на цю хворобу.

Теги: Олександр Володимирович Петровський,Міжнародний благодійний фонд «Солідарність»

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео