Миколаїв Інформ

На Донеччині поліцейські викрили канал розповсюдження фальсифікованого алкоголю

45462 ПЕРЕГЛЯДІВ

З незаконного обігу вилучено понад 5000 пляшок горілчаної продукції з ознаками підробки. Підпільний склад фальсифікованого алкоголю під підробленими акцизними марками на території міста влаштував 58-річний місцевий мешканець. За вчинений злочин йому загрожує до 10-ти років позбавлення волі.
Незаконну діяльність припинили співробітники управління карного розшуку ГУНП в Донецькій області спільно з оперативниками та слідчими Лівобережного відділення поліції під процесуальним керівництвом маріупольської місцевої прокуратури №2.
Так, правоохоронці встановили, що один з мешканців займається реалізацією алкоголю, використовуючи підроблені марки акцизного податку України.
Зі складського приміщення фігуранта вилучено 5497 пляшок фальсифікованого алкоголю та транспортний засіб, на якому перевозилася продукція.
Вилучену продукцію направлено на експертизу.
На даний час поліція встановлює канал надходження спирту та підроблених марок у місто.
За фактом відкриті кримінальні провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 199 (Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продажу товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів) та ст. 227 (Умисне введення в обіг на ринку України (випуск на ринок України) небезпечної продукції) Кримінального кодексу України.
Триває досудове розслідування.

Центральний відділ поліції
Донецької області

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео