Миколаїв Інформ

Українські війська в силах протистояти Російським

Українські війська в силах протистояти Російським
36426 ПЕРЕГЛЯДІВ


В Пентагоні вірять, що Україна зможе дати раду атакам Російської Федерації. Фахівці Сполучених Штатів Америки запевнили, що Україна має достатньо сил, аби самим протистояти атакам з боку Росії.

Про це стало відомо від командувача військ Сполучених Штатів Америки. Тод Волтерс затвердив, що Збройні сили України впораються самостійно. Генерал має таку домку, тому що, Україна готова давати відпір не тільки своїми військами, а й партнерів. Окрім готовності України, ще командувач військ США додав, що Росії ніяк не допоможуть у цьому питанні видумки стосовно російськомовних жителів Донбасу, адже наседення східних областей не згідні з тим, що Росія їх надія.

Нагадаємо, що 1 числа поточного місяця Міністерство оборони України надало інформацію щодо того, що вони очікують від Російської Федерації провокацій на східних кордонах, на яких близько 40 тисяч військових сил.
На разі, Російська Федерація продовжує нарощувати війська біля "червоної лінії", як повідомив головнокомандувач Збройних сил України. Руслан Хомчак стверджує, що на тимчасово окупованих територіях було виявлено 28 батальйонів противника. Подібні переміщення воєнна розвідка спостерігала в 2014-2015 роках. Через деякий час після цього почалися агресивні дії х боку Російської Федерації проти нашої держави. Окрім вищезгаданих нагальних проблем, Росія продовжує ігнорувати запити щодо концентрації військ на кордоні та в окупованому Криму.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео