Миколаїв Інформ

Скільки мільйонів заборгованої зарплати з початку року погасили чернігівцям?

Скільки мільйонів заборгованої зарплати з початку року погасили чернігівцям?
307929 ПЕРЕГЛЯДІВ

Якщо керівництво фірми, фабрики чи заводу добровільно не виконує судові рішення щодо погашення боргів по заробітній платні, органи юстиції розпочинають процедуру примусового стягнення заборгованості. Така процедура включає багато важелів впливу на боржників, зокрема арешт банківських рахунків та виявленого майна підприємства, яке описується та виставляється на продаж в інтернет-аукціоні OpenMarket «СЕТАМ» (https://setam.net.ua). 

Як розповіла очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми) Ірина СВИСТУН, з початку року державні виконавці, відновлюючи права робітників на своєчасну винагороду за працю, провели на теренах Чернігівщини ефективну роботу щодо ліквідації боргів по заробітній платі. Так, за 5 місяців фахівці юстиції примусово стягнули з підприємств-боржників області понад 4 мільйони гривень вчасно несплаченої заробітної плати, задовольнивши інтереси 111 працівників.

Очільниця додала, що з зазначеної суми левова частка належить ПАТ «ЧеЗаРа» – на користь 46 працівників державні виконавці примусово стягнули з підприємства боржника понад 2,1 мільйона гривень.

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео