Миколаїв Інформ

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ЗАКЛАДАМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я

ГУМАНІТАРНА ДОПОМОГА ЗАКЛАДАМ ОХОРОНИ ЗДОРОВ’Я
186645 ПЕРЕГЛЯДІВ

У рамках міжнародної стратегічної ініціативи «Допомога Схід», із Франції до Краматорська вчергове прибув автопотяг з гуманітарним вантажем медичного призначення вартістю понад 3 мільйони гривень.
За словами засновника ініціативи «Допомога Схід», командувача об’єднаних сил Збройних Сил України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, вантаж призначено для закладів охорони здоров’я, що розташовані у районі проведення операції Об'єднаних сил.
- Допомогу отримають міські та дитячі лікарні Краматорська, Маріупольський військовий госпіталь та лікарня міста Торецьк, - повідомив генерал-лейтенант Сергій Наєв.
Водночас, він додав, що для потреб медичних закладів надійшли 84 багатофункціональних ліжка. Це високоспеціалізовані ліжка для реанімаційних та хірургічних відділень, спеціалізовані ліжка з магнітним захистом для людей з проблемами орієнтації у просторі, ортопедичні матраци та медичні розхідники.
- Попереднє вивчення наявних проблем лікарень та шпиталів, підбір і доправлення до закладів необхідного обладнання — є характерною рисою нашої стратегічної ініціативи, - підкреслив командувач.
Нагадаємо, що генерал-лейтенант Сергій Наєв започаткував гуманітарну ініціативу «Допомога Схід» у квітні 2018 року. У 2019 році її проведення схвалив Головнокомандувач Збройних Сил України генерал-полковник Руслан Хомчак. На сьогодні партнерами гуманітарного проєкту є Асоціація «Медична та Благодійна Допомога Франція - Україна (керівник Діана Дольс), Асоціація міжнародних автомобільних перевізників України на чолі з Леонідом Костюченко та ТОВ «Санагро Україна» (директор Олександр Скрипка).
Разом переможемо!

© 2020 mykolayiv-inform

Мої відео